MENIU

Explozie puternică în Paris! "Par scene de război". 3 oameni au murit UPDATE

Explozie Paris
<p>Explozie Paris</p>
<p>Explozie Paris</p>
<p>Explozie Paris</p>

Explozie puternică la Paris. Trei oameni, printre care doi pompieri, au murit şi alţi 47 de oameni au fost răniţi, după o deflagraţie care a avut loc într-o brutărie. Din primele informaţii, incidentul a fost cauzat de o acumulare de gaze. 

O turistă spaniolă şi-a pierdut viaţa sâmbătă în explozia accidentală în urma unei scurgeri de gaze survenită într-un imobil la Paris, a anunţat Ministerul spaniol de Externe, citat de AFP.

Explozia a avut loc într-o brutărie aflată la parterul unui imobil. Martorii au povestit despre un incendiu care a avut loc în brutărie înaintea deflagraţiei. Aceasta a fost atât de puternică încât clădirile s-au clătinat serios. 

Doi pompieri din echipa de intervenţie şi-au pierdut viaţa, zece persoane au fost grav rănite şi alte 37 rănite uşor în această explozie, indicase anterior parchetul.

Știrea inițială

Explozia puternică din centrul Parisului din această dimineață s-a soldat cu cel puțin 3 morți, informează Reuters. Un detaliu șocant oferit de ministrul de Interne francez: două dintre victime sunt pompieri. Cel puțin 47 de persoane au fost rănite, iar o clădire a fost avariată serios după deflagrația produsă azi dimineață.

Explozia puternică din Paris, chiar în centrul capitalei franceze, a făcut mai multe victime. Aproape 50 de persoane au fost rănite, iar o clădire a fost avariată serios după deflagraţia care a creat panică în Capitala Franței. Mai multe mașini de pe strada avariată au luat foc.

Explozia a avut loc într-o brutărie aflată la parterul unei clădiri de mai multe etaje, transmit agențiile de presă. Potrivit primelor date, cauza deflagrației este legată de o scurgere de gaze.

Imaginile de după incident arată că toate brutăria a fost distrusă complet, iar clădirea este avariata serios. Resturile au fost împrăştiate pe zeci de metri. Locuitorii clădirilor apropiate, mulţi aflaţi încă în stare de şoc, au fost evacuaţi de poliţie, care a închis şi cartierul.

Întreaga stradă din Arondismentul 9 din Paris pare o scenă de război după explozie, transmite presa franceză.

Inițial, au existat temeri că este vorba de un atentat terorist: o mașină capcană sau o bombă pusă intenționat. Explozia a avut loc înainte de ora locală 9.00.

Mai multe articole despre:
explozie Paris