MENIU

EXPLOZIE într-un bloc de garsoniere! ZECI de oameni, autoevacuați - O femeie a ajuns la spital, cu arsuri grave

EXPLOZIE într-un bloc de garsoniere! ZECI de oameni, autoevacuați - O femeie a ajuns la spital, cu arsuri grave

O explozie s-a produs vineri seară într-un bloc de garsoniere din Lugoj. Au intervenit de urgență pompierii. Mai multe persoane au fost evacuate.

Pompierii au fost alertați să intervină vineri seară la un bloc de garsoniere din Lugoj după producerea unei explozii neurmată de incendiu la un imobil cu patru etaje.

Explozia a avut loc într-o garsonieră de la primul nivel al blocului cu 4 etaje,  aflat pe Aleea Brazilor.  O tânără de 23 de ani, aflată în apartament, a suferit arsuri de gradul II pe ambele antebrațe, aproximativ 9% din suprafața corpului. Tânăra a fost predată de echipajul S.M.U.R.D unui echipaj de la ambulanță cu medic, sosit ulterior la locul intervenției. A fost transportată la Spitalul Municipal din Lugoj, potrivit tion.ro.

Din interiorul imobilului s-au autoevacuat aproximativ 40 de locatari.

La fața locului au intervenit o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială de Salvare și Intervenție la înălțimi, precum și o ambulanță S.M.U.R.D cu zece subofițeri.

Au fost chemate și echipaje de la gaze pentru verificări - Delgaz Grid, E-Distribuție și Inspectoratul de Stat în Construcții.

Potrivit ISU Timiș, deflagrația de la etajul intâi s-a produs din cauza acumulării de gaze de la o butelie cu gaz butan folosită pentru gătit și a fost afectată ușa apartamentului și geamul.