MENIU

Explozie într-un apartament din Brăila: doi răniţi şi mai multe maşini din parcare avariate

Explozie într-un bloc din Brăila, în această dimineaţă. Două persoane, soţ şi soţie, care locuiau în apartamentul în care s-a produs deflagraţia, au fost rănite. Imediat după bubuitura puternică, ceilalţi locatari ai blocului au ieşit speriaţi din case.

Explozia a distrus uşile mai multor apartamente, dar şi geamurile unor maşini aflate în parcarea din faţa blocului. Detaliile ne-au fost oferite de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, Ştefan Stoian.

În jurul orei 6 in aceasta dimineata ISU a fost anuntat la 112 de o explozie la un bloc din municipiu. S-au deplasat la fata locului 3 echipaje ale ISU cat si ambulante. explozia nu a fost urmata de incendiu, a avut loc la un apartament de la etajul 1 o acumulare de gaze, barbatul a incercat sa aprinda aragazul si s-a produs explozia. Acesta a si fost transportat la Spitalul de Urgenta Braila de catre un echipaj al ambulantei, sotia, avand arsuri doar la nivelul degetelor membrelor superioare, a primit ingrijiri medicale la fata locului".

Mai multe articole despre:
apartament explozie brăila