MENIU

Explicația NASA la una dintre cele mai dificile întrebări despre spațiu

Când auzi de extratereștri, probabil că te gândești la acele ființe verzi și cu ochi mari negri. Ei bine, cercetătorii de la NASA sunt de părere că aceștia nu arată așa cum crezi tu și din acest motiv e posibil să ne fi vizitat fără să ne dăm seama.

Specialiștii de la NASA au confirmat că extratereștrii există și că este foarte posibil ca aceștia să fi vizitat deja Terra, chiar sub ochii noștri. De aceea profesorul Silvano P. Colombano, expert în domeniul OZN-urilor și în identificarea vieții extraterestre din cadrul NASA, spune că ar trebui să ne raportăm dintr-o altă perspectivă la viața extraterestră.

De asemenea, Colombano mai spune că filmele SF e posibil să ne fi creat o impresie greșită a modului în care ar putea arăta ființele extraterestre. Cu alte cuvinte ar trebui să luăm în calcul și varianta unor forme extraterestre atât de mici și atât de evoluate, încât nu le-am putea identifica, chiar și dacă ne-ar vizita.

Extratereștrii ne-au vizitat fără să ne dăm seama

Profesorul crede că extratereștrii sunt niște ființe inteligente, poate chiar mai evoluate decât noi și care sunt capabile de călătorii interstelare. Astfel este posibil să fi ajuns și pe la noi în mod involuntar prin meteoriți și alte corpuri cerești.

„Umanitatea mai are nevoie de câteva mii, poate chiar zeci de mii de ani, până ce va putea spune despre sine că e capabilă să identifice orice fel de civilizație extraterestră. Noi nu putem spune despre noi decât că suntem avansați în raport cu celelalte reprezentante ale regnului animal și ale regnului vegetal. Dar, ce dorește omul? Să fie avansat în raport cu un porc sau un cățel sau în raport cu alte (posibile) ființe extraterestre rivale?", a declarat profesorul Silvano P. Colombano.

Așadar, cu siguranță noi nu suntem singurele ființe umanei din întreg Universul, doar că încă nu dispunem de tehnologia necesară pentru a putea lua legătura cu alte forme de viață.

Sursa

Mai multe articole despre:
NASA cercetare extratereştri