MENIU

Experiment camera ascunsă. O tânără e răpită în plină stradă în Bucureşti. Cum reacţionează românii

O tânără este răpită în plină zi, de pe un trotuar aglomerat din Bucureşti, sub ochii trecătorilor. Cum vor reacţiona aceştia? Prima emisiune online dedicată exclusiv Experimentelor Sociale realizate în România poate fi urmărită pe REALITATEA.NET şi pe Youtube. Echipa realizatorilor este formată din actori profesionişti, psihologi şi sociologi.

Pe un trotuar aglomerat din Bucureşti, un fapt incredibil se pretrece: o tânără este răpită de doi bărbaţi şi dusă undeva în spatele blocurilor.

Ce vor face trecătorii, martori ai acestui caz şocant? Vor interveni pentru a opri răpirea, vor suna la Poliţie sau vor trece nepăsători mai departe?

Urmăriţi reacţiile în clipul VIDEO de mai jos:



Un experiment social reprezintă un proiect de cercetare realizat cu subiecţi umani în lumea reală. Se investighează, de obicei, reacţia oamenilor, individual sau în grup, când sunt martorii sau chiar fac parte dintr-un scenariu pregătit în care se reproduce o situaţie ipotetică excepţională (de exemplu răpiri de persoane, violenţă fizică, tâlhării etc.).

Emisiunea este împărţită în episoade scurte, publicate cu o frecvenţă săptămânală pe REALITATEA.NET şi Youtube.

Totul este real, reacţiile trecătorilor sunt autentice!

Emisiunea este produsă de PacPac StudioS şi prezentată de Cătălin Palavescu. Echipa este formată din actori profesionişti, psihologi şi sociologi.