MENIU

Exerciții care îți lucrează tot corpul

Exerciții care îți lucrează tot corpul

Mișcarea nu ar trebui să lipsească din programul tău zilnic, fie că este vorba despre o mică plimbare, fie că alegi să mergi la sală sau să te relaxezi la piscină. Deprinde acest obicei sănătos de a face mișcare în fiecare zi, profitând de orice instrument ai la îndemână.

Mișcarea, îndiferent de forma ei, ajută la o mai bună oxigenare a creierului, la o mai bună circulație sangvină și sporește capacitatea de concentrare.

Deci încearcă și tu să vezi pe propria piele rezultatele benefice aduse de sport în viața ta.

Exercițiile de izometrie, secretul corpului sănătos și frumos

Prin izometrie se înțelege menținerea anumitor poziții ale corpului, solicitând în felul acesta întreaga musculatură corporală.

Avantajul acestei tehnici vine din faptul că solicită și ajută msculatura să lucreze concomitent și să producă arderi și după terminarea efectuării lor.

Imaginează-ți că ai un scaun imaginar pe care să stai măcar 1 minut pe zi, menține poziția de șezut pe scaun, având grijă să menții spatele drept, să respiri corect și genunchii să nu depășească vârfurile de la degetele picioarelor.

Acesta este cel mai simplu exercițiu pe care îl poți face la birou. Dacă vrei să creșți gradul de dificultate, poți să te lipești cu spatele de perete și apoi să îndoi genunchii astfel încât ai sta pe scaun.

Vei observa cum musculatura picioarelor va fi intes solicitată în acest caz, abdomenul trebuie încordat și el și implicit efectele pozitve se vor observa și la nivelul feselor.

Află cum se fac exercițiile care îți lucrează tot corpul AICI

Mai multe articole despre:
sport tonifiere