MENIU

EXCLUSIV - NOI ÎNREGISTRĂRI ŞOCANTE cu LAURA GEORGESCU, şefa CNA: "Calcă-i pe gât!"

EXCLUSIV - NOI ÎNREGISTRĂRI ŞOCANTE cu LAURA GEORGESCU, şefa CNA: "Calcă-i pe gât!"

Noi înregistrări şocante cu preşedintele CNA, Laura Georgescu, au intrat în posesia Realitatea TV. Au fost prezentate în cadrul emisiunii DESCHIDE LUMEA.

Şefa instituţiei, Laura Georgescu, poate fi auzită cum îi spune unui interlocutor "să-i calce pe toţi pe gât", dar şi cum vrea să obţină servere de la mai multe companii din industria de telecomunicaţii. 

Şefa CNA, Laura Georgescu: "Mă pui, pe boul de Ghiţă şi România TV să-i acopăr şi tu nu profiţi?"

"Eu îţi aduc UPC, Dolce, RCS&RDS, cei mai buni specialişti, pune-te de acord cu ei să vedem ce facem. Eu vreau să ne dea servere, să văd tot ce ne dau ei şi pe urmă încep şi scriu de altele. Ideea e, hai să vrei să comunici cu ei, hai să facem o lucrare. Mă deranjează că UPC care în sfârşit m-a solicitat să ne întâlnim şi cu Romtelcom, Dolce, să ne dea, măi, servere, să începem să lucrăm. Îmi vine să iau ferăstrăul să-ţi tai pe rând membre, bucăţi din corp care îţi atârnă. Calcă-i, măi, pe gât şi zi-le du-te dracu, când fac achiziţie la tine mai îmi faci tu mie contestaţie?", spune Laura Georgescu în înregistrare.

Rareş Bogdan: CNA nu e Dumnezeu! Georgescu rămâne în funcţie pentru a închide gura Realitatea TV

"Calcă-i în puii mei pe gât că nu suntem datori nimănui în viaţă. Înţelege româneşte şi du-te ca în brânză în ei! Dă-i dracu! Pe foamea asta? Fraţilor, eu nu vă înţeleg ce aveţi", mai spune ceva CNA în înregistrare.

Valentin Jucan, membru CNA, a comentat la DESCHIDE LUMEA, înregistrările cu Laura Georgescu.

"Am auzit şi eu comentariile din ultimele zile în care se făcea referire că e o discuţie privată. Nu, nu era o discuţie privată. Cu atât mai mult cu cât se desfăşura între preşedintele Laura Georgescu cu angajaţi la o şedinţă. Este o discuţie de lucru în calităţi oficiale. Nu ai cum să spui aşa ceva. Astăzi am văzut şi reacţia premierului Ponta. Din păcate, nu a fost reacţia premierului pentru că întrebarea adresată a fost de aşa natură încât să provoace un răspuns al şefului de partid, PSD. Într-adevăr nu PSD este cel care a nominalizat. Dar cel care a nominalizat a fost Guvernul României al cărui şef e Ponta. Că dorim, că nu dorim, Laura Georgescu aparţine lui Victor Ponta", a spus Jucan.

PETIȚIE ONLINE PENTRU DEMISIA PREȘEDINTELUI CNA, LAURA GEORGESCU

Pe site-ul dedicat petitieonline.com a aparut o cauză care solicită semnături pentru demisia președintelui CNA, Laura Georgescu. Până acum sunt peste 1300 de semnături. În descrierea acestei petiții inițiatorul acesteia, Alexandru Răducanu, spune:

Pentru limbajul suburban, incompatibil cu un inalt demnitar al statului, asociat functiei de ministru - cu atat mai incompatibil cu rolul de instanta care reglementeaza felul in care se exprima prezentatorii si moderatorii televiziunilor; pentru suspiciunile vizand practicarea santajului si protectia unor televiziuni - conform inregistrarilor unor discutii telefonice difuzate de Realitatea TV si B1TV; pentru dispretul fata de lege, cer demisia Laurei Georgescu din functia de Presedinte CNA. Cer Guvernului Romaniei sa isi asume raspunderea pentru promovarea Laurei Georgescu in aceasta functie si cer Parlamentului Romaniei si Comisiilor de Specialitate sa se intruneasca de urgenta pentru a dezbate acest caz. Cereti demisia Laurei Georegescu din functia de Presedinte CNA, alaturandu-va acestei petitii! Prezenta Laurei Georgescu in fruntea Consiliului National al Audiovizualului este o rusine pentru Romania!

DACĂ EȘTI DE ACORD, POȚI VOTA ACEASTĂ PETIȚIE AICI!