MENIU

Exces de zel: ce condiţie pune o primărie din Prahova pentru angajarea unei femei de serviciu

În timp ce pentru candidatura aleşilor nu este obligatorie o testare psihologică, la Câmpina, pentru postul vacant de "îngrijitor pentru curăţenie" este obligatorie depunerea unui astfel de atestat.

Postul vacant de „îngrijitor curăţenie” este scos la concurs de Primăria Câmpina. Examenul constă într-o probă practică, programată pe 9 martie, proba orală urmând să se desfăşoare la patru zile după susţinerea probei practice.

Iar dacă vă închipuiţi că este floare la ureche pentru o persoană să completeze dosarul de candidatură pentru un astfel de post, ei bine nu este chiar aşa. La dosar trebuie depus un atestat prin care se dovedeşte că persoana are capacitate deplină de exerciţiu, în baza unei testări psihologice. Obligatoriu, candidaţii trebuie să aibă studii medii sau generale, dar şi cunoştinţe de limba română, scris şi vorbit.

Având în vedere importanţa postului, la dosar trebuie depusă şi recomandarea de la ultimul loc de muncă. Termenul limită de depunere a dosarelor este 1 martie, ora 16.00.

Mai multe articole despre:
primărie femeie de serviciu condiţii angajare