MENIU

EXATLON. Andrei Stoica a venit să îşi ia rămas-bun de la #Faimoşii. Ultimele lui cuvinte

EXATLON. Din cauza unor probleme medicale, Andrei Stoica va pleca spre România deoarece nu mai poate continua în siguranță competiția.

EXATLON. "Cred că asta o să ne lege pe viață. Vă admir și abia aștept să ne vedem acasă... ", le-a spus Andrei colegilor săi, pe care i-a asigurat că îi va susține în continuare, chiar dacă o va face de la câteva mii de kilometri distanță, scrie kanald.ro.

EXATLON. Decizia aceasta îi va şoca pe telespectatori. Cosmin Cernat a făcut anunţul

Exatlon. EXATLON 6 martie. Andrei Stoica părăseşte, după două luni, competiţia şi pierde şansele de a câştiga marele premiu de 100.000 de euro. Cosmin Cernat, gazda emisiunii de la Kanald, a anunţat, marţi seară, că sportivul nu mai poate continua din cauza unor probleme de sănătate. Andrei s-a accidentat la piciorul stâng şi se pare că aceasta ar fi cauza pentru care a cerut să plece acasă, în România.

Exatlon. EXATLON 6 martie. Numărul celor rămaşi în cursa de la "Exatlon" scade pe zi ce trece şi nu din pricina eliminărilor, ci a problemelor de sănătate. Cea mai nouă victimă este luptătorul Andrei Stoica (30 de ani), din echipa "Faimoşilor". În urmă cu mai bine de două săptămâni, el s-a accidentat în timpul unei probe şiacest lucru i-a adus plecarea din Republica Dominicană, scrie click.ro.

EXATLON. Cum arată Andrei Stoica cu trupul plin de tatuaje

 

EXATLON. Ce meserie neașteptată are Mariana de la Exatlon. ”Mă cațăr pe geamuri..”

 

EXATLON, KANAL D. Povestea neștiută a unei concurente care face bani frumoși