MENIU

Exatlon 6 februarie. Încă o vedetă eliminată. Gestul ei neaşteptat: "Nu-mi vine să cred..."

Exatlon 6 februarie. Încă o vedetă eliminată. Gestul ei neaşteptat: "Nu-mi vine să cred..."

EXATLON 6 februarie. Încă o vedetă a fost eliminată din competiţie. "Momentul cel mai greu e când eu voi rosti un nume. Se întoarce în România, la prieteni, la familie, se desparte de echipa lui lângă care a suferit, a lăcrimat... Numele celui care părăsește Exatlon România este Claudia", a spus Cosmin Cernat, marți seară.

EXATLON 6 februarie. "Nimic nu este întâmplător. (...) Aș minți dacă aș spune că nu mi-aș fi dorit să rămân, dar eu tot timpul privesc în viitor. Acum ce să zic... abia aștept să ajung la puișorul meu acasă. Asta este situația", a spus Claudia Pavel, care anterior declarase că vrea să rămână în cadrul competiției.

Prima reacție a Andei Adam, după ce a părăsit, în lacrimi, concursul Exatlon

EXATLON 6 februarie. De asemenea, a fost rugată să transmită un mesaj pentru echipa ei: "Nu-mi vine să cred că îmi voi lua adio de la ei. Vă mulțumesc tuturor pentru fiecare secundă. A fost o aventură grozavă. Să vă uniți și să mergeți mai departe. Vă mulțumesc!".

Exatlon, Kanal D: Trădare printre Faimoși! Ce spune Claudiu Pavel

Marți seara, la momentul propunerilor pentru eliminare, mai multe concurente din echipă #Faimoșii au făcut front comun și au propus-o pe Claudia pentru nominalizare.