MENIU

Eveniment astral rar! Eclipsă de Soare hibridă și Luna Noua în Berbec, 19-20 aprilie 2023. Modurile nebănuite prin care afectează zodiile

Eclipsa de Soare de Lună Nouă din 19-20 aprilie 2023 este prima eclipsă pe care o avem în Berbec din 2015, dând startul unui nou ciclu de eclipse care va continua să se desfășoare până în martie 2025.

Eclipsa solară de Lună Nouă din Berbec activează o poartă către o nouă realitate. Ușile se vor deschide, aducând noi oportunități și noi căi. Unele dintre aceste oportunități pot fi o surpriză, dar altele pot fi elemente la care lucrăm de ceva timp, scrie Sfatul Părinților.

Energia supraîncărcată din spatele acestei eclipse va subția vălul, crescându-ne sensibilitatea, creativitatea și intuiția. Cu energia Berbecului și ea puternică, aceasta este oportunitatea noastră de a ne găsi curajul de a deveni liderul sau ghidul spiritual al propriilor noastre vieți.

Pe măsură ce energiile Eclipsei curg, folosește-le pentru a-ti stabili intențiile, a vizualiza rezultatul dorit, a privi lucrurile într-un mod nou și a rămâne deschis la abundența Universului. Acesta este un timp plin de energie care ne va ghida către următorul capitol al călătoriei noastre sufletești.

Eclipsele hibride sunt incredibil de rare și pot sugera o tranziție sau poate o schimbare între două lumi. 

Căzând în zodia Berbecului, acesta este al doilea ciclu lunar la rând care începe în aceasta zodie de foc. Prima a fost înapoi pe 21 martie, când am experimentat Luna Nouă a Berbecului. A avea două cicluri lunare puternice spate în spate în Berbec indică o creștere a intensității în jurul temelor Berbecului.

Berbecul este o zodie de foc, iar elementul de foc care trăiește în noi toți ne dă putere, curaj, pasiune și hotărâre. Când arde prea puternic, totuși, elementul foc poate duce la furie, atacuri, distrugere și a fi prea impulsiv sau condus de ego.

Echilibrarea propriului nostru foc interior poate fi o temă în jurul acestei Eclipse. S-ar putea să simțim energia Berbecului împingându-ne să ne ridicăm pentru noi înșine, să sărim în nou și să găsim încrederea de a intra pe noile uși care se deschid pentru noi. Dar s-ar putea, de asemenea, să avem nevoie să o aducem înapoi, să ne îmblânzim ego-urile, să ne asumăm responsabilitatea pentru orice distrugere și să ne reconsiderăm vocea inimilor noastre.

Indiferent dacă focul tău interior trebuie avântat sau îmblânzit, această Eclipsă va fi ghidul tău, ajutându-te să treci într-o nouă stare de a fi sau poate chiar într-o nouă realitate. Tranziția care se desfășoară sub această eclipsă hibridă va fi oglindită în interior, așa că acorda atenție modului în care esti ghidat să te miști.

Vesta, Asteroidul Zeiței Focului și Focului, este activ sub această eclipsă. Vesta poate activa lucruri din casă pentru noi sau ne poate ghida să reflectăm asupra modului în care ne putem simți mai bine acasă, indiferent de mediul nostru extern.

Eris, Zeița Discordiei și Luptei, este aliniată cu Jupiter în acest moment, adăugând energiilor Eclipsei. Ea vrea să stimuleze status quo-ul ca să putem pune la îndoială lucrurile și, în cele din urmă, găsesti o nouă cale către o mai mare armonie.

Pluto, planeta morții și renașterii, este, de asemenea, declanșată sub această eclipsă de soare. În timp ce Pluto domnește asupra procesului de transformare de la moarte la renaștere, se simte că energia renașterii va fi evidențiată aici mai puternic. Prezența lui Pluto, împreună cu puternica Eclipsă de Soare, poate ajuta la aducerea de oportunități și treziri neimaginate, care ne ajută să renaștem complet și să ne transformăm într-o versiune superioară a noastră.

Partenerul acestei eclipse va fi Eclipsa de Lună Scorpion de pe 5 mai. Pe măsură ce călătorim prin aceste două eclipse, ne putem simți nepotriviți și împrăștiați emoțional, așa că fii blând cu tine înșivă și cu ceilalți în această perioadă.

Sub această eclipsă a Berbecului, știi că ai adăugat puterea de a stabili intenții, de a căuta oportunități, de a face acel salt de credință și de a te expune acolo. Permite-ți adevăratul sine să strălucească, iar oportunitățile vor curge în calea ta.

Mai multe articole despre:
eclipsa zodiac zodii berbec horoscop