MENIU

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. Soluţia SALVATOARE pentru elevii care PICĂ EXAMENUL DE EVALUARE NAŢIONALĂ

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. După proba scrisă la LIMBA ŞI LITERATURA ROMÂNĂ a apărut în dezbatere propunerea ca elevii de-a VIII-a care nu reuşesc să obţină cel puţin nota 5 la EVALUARE NAŢIONALĂ să fie îndrumaţi spre şcoala profesională.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 "În discuţiile avute cu Ministerul Educaţiei Naţionale, anterior demarării etapelor de promovare şi înscriere la şcoala profesională, mesajul a fost acela că ne dorim ca elevii de şcoală profesională să fie cu rezultate bune şi medii obţinute în gimnaziu. Pentru că nu putem vorbi de specialişti şi absolvenţi competenţi în meserie fără însuşirea noţiunilor de bază în gimnaziu - comunicare în limba română şi modernă, matematică, fizică", a declarat Gabriela Neagu, inspector şcolar de specialitate învăţământ profesional şi tehnic, scrie cugetliber.ro.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 De aceeaşi părere este şi prof. Elvira Nica, directorul Liceului Tehnologic „C.A. Rosetti”, care a mai declarat că „părinţii ar trebui să-şi cunoască mai bine copiii şi să ţină cont de abilităţile şi înclinaţiile către calificările oferite de şcolile profesionale". "Această formă de învăţământ nu trebuie înţeleasă ca o alternativă pentru elevii cu note mici", a spus profesoara.

Prof. Claudiu Revnic, directorul Liceului Teoretic Mihail Kogălniceanu, consideră că o reorientare a elevilor care nu obţin nota 5 la Evaluarea Naţională către şcoala profesională le-ar reduce din posibilităţile de a se salva în clasa a IX-a, poate ca urmare a emoţiilor din timpul examenelor.

Elevii care nu reuşesc să obţină nota 5 la EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 se pot înscrie la şcoala profesională.

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014. SUBIECTE MATEMATICĂ şi BAREM EDU.RO pentru EVALUARE NAŢIONALĂ 2014

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. Cum a fost SURPRINS UN ELEV LA EXAMEN: "A fost un incident neplăcut!"

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014: CAPCANE în SUBIECTELE la LIMBA ROMÂNĂ - EDU.RO