MENIU

EUROVISION 2016. Care este programul Finalei Eurovision România 2016, în care se întrec 6 concurenți

<p>Eurovision. Cum urmăreşti online finala Eurovision Rom&acirc;nia 2016</p>

EUROVISION 2016. Ovidiu Anton, Dream Walkers, Florena, Mihai Trăistariu, Vanotek feat. The Code & Georgian şi Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ sunt cei şase finalişti ai Eurovision România 2016. EUROVISON 2016.Duminică vom afla cine ne ve reprezenta la marea finală din Suedia.

EUROVISION 2016. Ordinea intrării în Finala de pe 6 martie s-a tras la sorți de către concurenți, în cadrul emisiunii „Selecția Națională Baia Mare”, care s-a difuzat pe (5 martie).

1. Florena

2. Doru Todoruț feat. Irina Baianț

3. Dream Walkers

4. Vanotek feat. The Code & Georgian

5. Ovidiu Anton 6. M I H A I

EUROVISION 2016.Pe 6 martie, tu alegi cine merge la Eurovision! Votează-ţi favoritul!

EUROVISON 2016. În finala Selecției Naționale din 6 martie, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pe scena de la Stockholm, dintre piesele rămase în concurs, prin televot.

 

EUROVISION 2016.Mihai Trăistariu ar putea avea probleme în Semifinala Eurovision România 2016, pentru că este răcit.

„Sunt încântat de sunet şi de scenă, mi-am urmărit show-ul pentru a vedea ce pot schimba şi îmbunătăţi. Sunt puţin răcit, dar fac eforturi pentru a fi la înălţime pe scena Selecţiei Naţionale. Am încredere că Paradisio este o piesă care poate câştiga în Suedia, deci votaţi cu mine şi speraţi alături de Pradisio”, a desclarat şi MIHAI, cel care a fost recunoscut „cea mai bună voce din România" în 1999, 2000 şi 2006, dar mai ales a obţinut la concursul Eurovision cel mai mare punctaj din istoria României: 172 de puncte, cu piesa „Tornero”, scrie Click.ro.

 

EUROVISION 2016, semifinală. Primele impresii ale concurenţilor înainte de competiţie

 

EUROVISION 2016. Primele impresii de la scenă ale concurenţilor

Fostul învăţător din Timişoara, Doru Todoruţ şi partenera lui de scenă, soprana Irina Baianţ, au fost primii la repetiţie. „Prima repetiţie a ieşit foarte bine. Am făcut micile reglaje pentru sunet şi pentru grafică, dar vom continua şi mâine…”, ne-a spus Doru la coborârea de pe scenă. „Vocile să ne ţină!…”, a completat Irina Baianţ.

Constănţeanca Andra Olteanu a intrat şi ea în programul de repetiţii şi ne-a declarat: „Arată superb. O să fie un spectacol extraordinar. Luminile sunt incendiare. Nu trebuie să rataţi show-ul. Celor care nu şi-au achiziţionat bilete le recomand să nu rateze spectacolul de la televizor!”

„Se vede foarte frumos din scenă. Acustica e foarte bună, atmosfera – frumoasă, luminile, superbe. Noi mai avem de lucrat la coregrafie. Am crezut că am nimerit la Stockholm… Dacă aici e atât de mare desfăşurarea de forţe… mă gândesc ce va fi la finala europeană… Suntem impresionaţi de cum arată scena, sala”, sunt de părere şi Dream Walkers, cei patru tenori din trupa special creată de compozitorul Cristian Faur pentru Eurovison.

 

EUROVISION 2016. După probele de sunet de pe scena de la Baia Mare, şi tânăra Irina Popa s-a declarat foarte mulţumită. E încrezătoare că show-ul ei de pe 4 martie va suna şi se va vedea foarte bine.

Este una dintre cele mai populare, versatile şi longevive trupe pop rock, funk, rock and roll, pop, retro şi fusion, cu peste 15 ani pe piaţa muzicală din România şi peste 1400 concerte live la activ. „Suntem siguri că vom face show fain la Maramu’”, este convingerea celor de la Jukebox. Membrii trupei s-au declarat încântaţi de colaborarea cu echipa TVR, ştiu foarte bine ce au de făcut pe scenă şi abia aşteaptă concursul de pe 4 martie.

Fostul concurent de la Vocea României, Mihai Băjinaru spune că a avut un sunet excelent pe scenă la prima repetiţie. „Mi-a plăcut sound-ul în sală, abia aştept să vă cum va fi şi cu sala plină. Sunt entuziasmat, per total!”.

Membrii VanoteK sunt de asemenea multumiţi de sală şi de repetiţie. „Sunetul, scena, luminile, echipa, totul este ca la carte”, consideră cei şase tineri, membri ai trupei din Republica Moldova.

EUROVISION 2016. Concursul cântecului european se va desfăşura, în 2016, la Stockholm, Suedia, în 10, 12 şi 14 mai. În competiţie s-au înscris 43 de ţări, cu trei mai multe decât la ediţia precedentă. România va participa în a doua semifinală a concursului, cea din 12 mai, alături de Albania, Bulgaria, Danemarca, Georgia, Slovenia, Norvegia, Ucraina, Belgia, Letonia, Belarus, Irlanda, Elveţia, Macedonia, Australia, Lituania, Polonia, Israel şi Serbia. Pe eurovision.tvr.ro, se găsesc toate informaţiile despre concurs, inclusiv Regulamentul oficial, dar şi noutăţile din ţară şi din străinătate pe subiectul Eurovision.