MENIU

Eurovision 2015. România are șanse mici de calificare în finală

<p>Eurovision 2015 - La ce oră c&acirc;ntă Voltaj</p>

Eurovision 2015 a ajuns la momentul primei semifinale (marți, 19 mai), cea în care participă și România. Am studiat cotele de la casele de pariuri, pentru a vedea cu ce șanse este cotată trupa Voltaj pentru a se califica în finala de sâmbătă (23 mai), dar și care sunt celelalte favorite.

Eurovision 2015 debutează în această seară (19 mai), cu prima semifinală a concursului, etapă în care va urca pe scenă și reprezentanta României, trupa Voltaj, cu piesa „De la capăt”, potrivit click.ro.

Țara noastră va intra peultima în concurs, cu numărul 15. În ultimele zile, după ce jurnaliștii și specialiștii au vizionat repetițiile concurenților, cotele lor la casele de pariuri au fost modificate.

Eurovision 2015. Iuliana Marciuc a fost jefuită în Viena

Încă de la înființarea sistemului cu două semifinale, România a reușit de fiecare dată să ne bucure cu prezențe în toate finalele Eurovision. Dacă înainte ca trupa să ajungă în Austria pentru repetițiile oficiale, casele de pariuri clasau Voltaj în primele 5 favorite la calificare din prima semifinală, datele problemei s-au schimbat în ultima perioadă.

În acest moment, la Eurovision 2015, trupa Voltaj este cotată la casele de pariuri cu șansa a 8-a de calificare în finală. Mai exact, din cele 16 reprezentații pe care le vom vedea în această seară, doar 10 vor trece mai departe, iar România nu stă bine în preferințe, fapt ce ar putea să ne dea ceva emoții.

Rusia este favorita primei semifinale de la Eurovision 2015. Solista Polina Gagarina este printre cele mai sexy concurente de la Eurovision 2015, iar piesa cu care se prezintă în concurs se numește 'A million voices'.

Eurovision 2015 este cea de-a 60-a ediție a celebrului concurs de muzică organizat de European Broadcasting Union (EBU), care este cea mai importantă asociație a posturilor publice de televiziune din Europa.

Trupa Voltaj va cânta melodia ”De la capăt”, care a ieșit pe primul loc în selecția națională pentru Eurovision 2015.

Eurovision 2015. Glumele britanicilor pentru românii de la Voltaj, înaintea semifinalei Eurovision

România nu a reușit niciodată să se claseze mai sus de locul 3 în clasamentul final. Primii care au reușit această performanță au fost Luminița Anghel și Sistem, la Kiev, în 2005, în timp ce în 2010, Paula Seling și Ovi au urcat pe podium la Oslo.

Acum, alți cinci ani mai târziu, Voltaj încearcă să repete rezultatul și chiar să îl depășească. Românilor le va fi însă foarte greu.

Eurovision 2015. Voltaj, veste importantă înainte de prima semifinală Eurovision

Mai multe articole despre:
Voltaj calificare Eurovision eurovision 2015