MENIU

EUROVISION 2014. ATAC DUR înainte de Eurovision pentru PAULA şi OVI. The Mirror nu ne dă NICIO ŞANSĂ

EUROVISION 2014. Paula, Ovi şi Miracle - nicio şansă în faţa jurnaliştilor britanici

EUROVISION 2014. "Cântă cu vocea ta, fetiţo şi nu mai încerca să o imiţi pe Loreen". Acesta este mesajul dur adresat Paulei Seling de către jurnaliştii de la "The Mirror". Dacă Paula este acuzată că o copiază pe cea care a câştigat concursul în 2012 cu piesa "Euphoria", Ovi este şi el pus la zid în paginile tabloidului de la Londra.

EUROVISION 2014. Finala EUROVISION are loc pe 10 mai la Copenhaga, iar Paula Seling şi Ovi reprezintă România cu piesa "Miracle". Cei doi artişti trebuie să treacă mai întâi de semifinala EUROVISION de pe 8 mai.

România i-a aruncat din nou în lupta pentru EUROVISION tot pe Paula Seling şi Ovi, cu toate ca la ultimele două ediţii cei doi nu au excelat. "Nu ne putem hotărî dacă ei cer o minune sau spun că este o minune că piesa lor a fost selectată pentru a participa la acest concurs", scriu , cu ironie, criticii de muzică ai publicaţiei britanice The Mirror.
 
"Coregrafia este foarte greu de descris, ceva în genul filmelor din seria Saw, nici sângeroasă, nici de groază - doar îngrozitoare", continuă în aceeaşi notă jurnaliştii, făcând referire la clipul de prezentare cu care piesa a fost înscrisă în concurs.

Autorii articolului lansează însă la finalul articolului cele mai grele cuvinte la adresa celor doi interpreţi. "Paula - acea notă este dureroasă. Nu eşti Loreen aşa că nu mai încerca să o imiţi şi cântă după puterile tale, fetiţo. Şi, Ovi (pentru că sigur ei citesc acest articol) - nu mai ţipa, este enervant", îşi termină britanicii articolul.

Concursul european de muzică EUROVISION va avea loc în zilele de 6,8, respectiv 10 mai, în Danemarca, la Copenhaga.

EUROVISION 2014. SURPRIZELE show-ului pregătit de Paula Seling şi Ovi pentru EUROVISION