MENIU

EURO 2016. Anghel Iordănescu are zilele numărate pe banca tricolorilor

<p>EURO 2016. Iordănescu: &Icirc;n meciul cu Albania avem nevoie de 90 de minute de joc constant bun</p>

EURO 2016. Cel mai titrat antrenor din istoria echipei naţionale, Anghel Iordănescu, are zilele numărate pe banca tricolorilor.

EURO 2016. Desemnat antrenorul secolului trecut, tata Puiu, va reveni la un post decorativ în cadrul federaţiei conduse de Răzvan Burleanu după Campionatul european.

EURO 2016.  Şi salariul ar urma să fie mai mic, comparativ cu venitul de 30.000 de euro net pe lună pe care îl are acum ca selecţioner, transmit surse citate de gsp.ro.

EURO 2016.  Momentan, FRF alimentează în public varianta că Iordănescu poate continua și în preliminariile Mondialului 2018, în cazul unei calificări din grupă, noteaza jurnalistii de la gsp.ro. Totusi surse din cadrul federatiei conduse de Răzvan Burleanu au dezvăluit că indiferent cum se va termina aventura tricolorilor la euro 2016, Iordănescu va fi schimbat.

EURO 2016.  De altfel, federaţia îi pregăteşte un post adminstrativ, cam la fel cu cel de director tehnic al loturilor naţionale, pe care l-a avut înainte de a fi numit selecţioner.

Iar noile sarcini ale lui Tata Puiu vor fi plătite în consecinţă. Adică pe bani mai puţini decât cei 30.000 de euro lunar pe care Iordănescu îi încasează ca şi selecţioner.

Mai multe articole despre:
EURO 2016