MENIU

Eugen Teodorovici, de la Finanțe la Federația de Rugby. Ce funcție va ocupa fostul ministru

Eugen Teodorovici

De la ministerul de Finanțe a ajuns să gestioneze banii stadionului Arcul de Triumf. Este situația lui Eugen Teodorovici, care a fost ales în funcția de trezorier al Federației Române de Rugby, potrivit Realitatea Plus.

Cu toate că a câștigat această poziție cu unanimitate de voturi, Teodorovici nu va primi niciun ban la final de lună din partea Federației pentru că poziția pe care o ocupă nu este remunerată. 

Fostul ministru a anunțat că se va implica în confruntarea cu Ministerul Tineretului și Sportului pentru recuperarea stadionului Arcul de Triumf.

”Întotdeauna am promovat și susținut sportul românesc care ne-a făcut de atâtea ori să fim mândri că suntem români!
Rugby-ul este unul dintre campionii sportului românesc. Rămâne unul din sporturile care au creat caractere! Rămâne un motiv de mândrie prin rezultatele obținute de ai noștri - ca STEJARII - în competițiile cele mai importante.
Iubesc rugby-ul, iubesc sportul, iubesc spiritul de echipă și forța pe care ți-o inspiră. Aș putea spune că nu știu dacă am ales eu rugby-ul sau rugby-ul m-a ales pe mine! Poate pentru ceea ce văd eu în acest sport: motivație, perseverență, îndemânare, anduranță, spirit de echipă ... și fair-play”, a scris fostul ministru de Finanțe pe Facebook.