MENIU

Este fără dubii cea mai puternică zodie. Mereu reușește ce își propune

Fiecare semn zodiacal are punctele sale puternice si slabe, dar cateva dintre acestea se remarca, in acceptiunea astrologilor, drept cele mai aprige.

SCORPION

Misteriosi, fermecatori si inteligenti, nativii din Scorpion sunt lideri innascuti, daruiti sa-si duca la indeplinire menirea cu orice pret, acel tip de oameni despre care se spune ca nu este bine sa te pui.

Energia lor fabuloasa si determinarea de care dau dovada in atingerea scopurilor, dorinta lor de a conduce ii face irezistibili in fata multora. Scorpionii, care au ca simbol pasarea Phoenix, stau extraordinar de bine si la capitolul intuitie, ceea ce ii ajuta enorm in atingerea obiectivelor.

Nu-i vezi ca-si ies prea des din fire, dar intotdeauna sa te astepti la razbunare. În ciuda acestei trasaturi negative, Scorpionul face parte din cele mai puternice zodii.

LEU

Nativii din zodia Leului ar putea sta pe acelasi nivelul cu cei din zodia Scorpionului, spre diferenta de celelalte trei zodii considerate puternice: Capricorn, Berbec si Sagetator. Maiestuos, plin de energie, Leul atrage masele cu un magnet. Ca si Scorpionul, Leul este un lider innascut si, de regula, reusesc sa aiba succes in ceea ce-si propun, in special in zona politica sau la nivel de conducere in corporatii. Mai mult aici

Mai multe articole despre:
Putere