MENIU

Eroare uriașă în Educație. S-au știut întrebările și răspunsurile înaintea examenului

Eroare uriașă în Educație. S-au știut întrebările și răspunsurile înaintea examenului. Foto: edupedu.ro

Eroare uriașă în Educație. Candidații pentru examenul de directori de școli au primit o parte din întrebările și răspunsurile la proba scrisă cu două săptămâni înainte de testare. 

Proba scrisă pentru posturile de director din școlile unde mandatele expiraseră a avut loc pe 14 februarie 2019. Această probă a avut 40 de întrebări de tip grilă. Cu două săptămâni înainte de test, Ministerul Educației a transmis printr-o adresă, inspectoratelor și apoi candidaților la aceste posturi, o serie de ”modele de itemi”, cu tot cu răspunsuri, a scris edupedu.ro.

Citește și: Ecaterina Andronescu, dezvăluire despre Adriana Săftoiu, pentru realitatea.net. UPDATE A venit și replica

Majoritatea acestora s-au regăsit și în varianta dată la examen, potrivit documentelor oficiale publicate pe subiecte.edu.ro.

Varianta dată la concursul de ocupare a funcțiilor vacante de director și director adjunct de școală a fost cea cu numărul I. La proba scrisă, susținută pe 14 februarie, candidații au primit subiecte de tip grilă, asemănătoare cu cele date în anii 2017-2018. Subiectele sunt din două cărți date ca bibliografie și din legislația din domeniu.

Citeşte şi: Ecaterina Andronescu, anunț important despre viitorul învățământului românesc. Interviu exclusiv realitatea.net

Citește mai multe pe edupedu.ro!

Mai multe articole despre:
Ministerul Educaţiei Ecaterina Andronescu