MENIU

Era profesor eminent, cu reputație impecabilă. Ce făcea însă în timpul liber. "Suntem șocați"

Un profesor de inginerie chimică din Marea Britanie este totodată actor în filmele pentru adulți, iar elevii au aflat abia de curând.

Nicholas Goddard era până de curând unul dintre cei mai respectati profesori din Marea Britanie. Avea și de ce. Goddard avea diplome de la Oxford, era membru in Societatea Regala a Chimiei si avea zeci de articole stiintifice publicate in revistele de specialitate. Mai mult, toți elevii în respectau.

De curând însă, o veste incredibilă a apicat ca un fulger. Se pare că, atunci când nu se afla la școală, barbatul era actor in filme pentru adulti, in care aparea sub pseudonimul "batranul Nick".

PROMOTIE MARE LA eMAG. CONSULTATI OFERTELE AICI

Dacă lucrările sale academice, disponibile pe Internet, se bucură de câteva mii de like-uri, filmele în care a jucat au fost urmărite de milioane de oameni, scrie Daily Mail.

Profesorul este separat de soția sa, care s-a declarat dezgustata de cealaltă ocupație a lui.

Oficialii Universității din Manchester, acolo unde Goddard predă, l-au suspendat temporar, dar nu au luat o decizie finală.

"E ultimul om de la care te-ai fi asteptat la asa ceva. Suntem cu totii socati. Dintr-o perspectiva practica, nu ma intereseaza ce face in timpul sau liber, cat timp cursurile lui sunt de calitate, orele de laborator sunt usor de inteles pentru toti studentii. Este un cadru didactic competent, este implicat si atent.", a spus decanul.

Mai multe articole despre:
profesor filme pentru adulţi Nicholas Goddard