MENIU

EMOȚIONANT! Fiica unui cunoscut artist a cântat după ce tatăl ei s-a sinucis

Fiica de 12 a răposatului Chris Cornell, Toni, a cântat vineri împreună cu solistul de la One Republic, Ryan Tedder, în cadrul concertelor de vară ale "Good Morning America", pentru a-i aduce un omagiu tatălui ei şi solistului de la Linkin Park, Chester Bennington, relatează The Wrap. 

Potrivit sursei citate, Toni Cornell, 12 ani, şi Ryan Tedder, solistul de la One Republic, care au cântat în locul Linkin Park la concertele de vară ale "Good Morning America", au adus lacrimi în ochii publicului. 

Duetul a cântat melodia "Hallelujah", care a fost interpretată şi de Bennington, care era foarte apropiat de Cornell, la înmormântarea acestuia. 

"Chester l-a cântat la înmormântarea lui Chris şi cred că este unul dintre cele mai importante cântece scrise în ultimii 50 de ani. Este un cântec foarte special pentru noi, dar cred că şi pentru majoritatea oamenilor, şi în primul rând pentru Toni", a spus Tedder. 

"Este o onoare să cânt acest cântec pentru tatăl meu şi pentru Chester", a afirmat Toni Cornell. 

Bennington a fost găsit mort în locuinţa sa la 20 iulie, la vârsta de 41 de ani. Biroul de medicină legală din Los Angeles a concluzionat că a fost vorba de o sinucidere. Pe 20 iulie a fost ziua de naştere a lui Chris Cornell. 

Bennington a fost prieten apropiat al solistului de la Soundgarden, Chris Cornell, care a fost găsit mort în luna mai. Moartea sa a fost şi ea considerată sinucidere. 

Toni şi sora ei de 17 ani i-au scris scrisori tatălui ei după moartea acestuia. "Tată, dă-mi voie să încep prin a spune cât de mult te iubesc şi cât de mult însemni pentru mine. Eşti idolul meu, un om pe care l-am respectat mereu. Ai fost mereu alături de mine. M-ai ajutat să progresez în fiecare zi şi încă faci asta", a scris Toni în scrisoarea ei.

Mai multe articole despre:
sinucis cântat emoţionant chirs cornell