MENIU

Emma Zeicescu şi Ovidiu Marincea au decernat premiile „Broscar” pentru clasa politică românească

Emisiunea "Oameni şi Fapte" a decernat marţi premiile "Broscar" pentru clasa politică românească.

Colegii noştri, Emma Zeicescu şi Ovidiu Marincea, au făcut o scurtă selecţie cu reprezentanţi ai clasei politice care au reuşit să iasă în evidenţă şi prin altceva în afară de politică.

"Sunteti la o emisiune de gala in care decernam premiile "Awards" sau premiile "Broscar", pentru că suntem inconjurati de broscute politice unele dintre ele raioase, altele cu pete albe", a explicat Ovidiu Marincea.

Un premiu foarte special a fost premiul "cuvantul ca expresie orala", acordat lui Marian Vanghelie. 

Două premii importante au fost câştigate de fostul preşedinte al României, Ion Iliescu. "Doua premii: "activitate fara sfarsit pentru rolul de presedinte ad vitam la PSD" si premiul "bâta si cureaua lată" pentru interpretarea rolului din "Mineriada", produs de casa de productie FSN Security and Strategy", a explicat Ovidiu Marincea.

"Premiul pentru cei mai buni film strain, "Drujba lui Dumnezeu", acest premiu in regia lui Verestoy Attila merge bineinteles la Verestoy Attila. Locaţiile filmarilor, judetele din centrul Transilvaniei, stau marturie la zelul artistic al celui supranumit "Drujba lui Dumnezeu", in sensul ca nu mai sunt paduri, deloc", a spus Marincea.

Un premiu foarte important, premiul "artistul deceniului", a mers către Gigi Becali.

Nu în ultimul rând, cea mai buna productie Money Talks, "Banii vorbesc", producator Adriean Videanu. Şi motivatia juriului: spirit motivat in special in culturile agricole, Adriean Videanu ministru si om cumpatat, a reusit sa puna pe picioare o casa dar nu de filme ci una personala, mai ampla decat studiourile Universal", a explicat "juriul".

EMISIUNEA INTEGRALĂ poate fi văzută AICI