MENIU

Emil Hurezeanu, COMENTARII DURE la adresa lui Ponta după EXCLUDERILE din PSD

<p>Emil Hurezeanu despre atentatul terorist din Paris</p>

"Victor Ponta nu reprezintă o nouă generație decât din punct de vedere biologic. În reflexe și în acțiuni noua generație e cea mai cupidă și mai lipsită de principii morale și de convingeri de stânga decât noua generație", a comentat jurnalistul Emil Hurezeanu după excluderile de joi din PSD. Potrivit lui Hurezeanu, prin excluderea lui Geoană, Vanghelie şi Şova nu se elimină decât "o aluniţă" de pe obrazul PSD.

Victor Ponta nu are soluţii. Este concluzia jurnalistului Emil Hurezeanu, după furtuna din Partidul Social Democrat. „Ca și cum Geoană, bietul Vanghelie sau domnul Șova ar fi vinovați de pierderea calificată a domnului Ponta”, a conchis jurnalistul la Digi24.

Cât despre calitățile și defectele premierului Victor Ponta, jurnalistul a spus că marele defect al acestuia este tocmai faptul că a pierdut alegerile.

„Dl. Ponta nu prea e ameliorabil, ca stil de politician de vârf. Are și calități, n-are numai defecte. Marele său defect este faptul că a pierdut alegerile. În orice partid tânăr european cu copii mulți, cum își doresc domnii Ponta și Ghiță un astfel de eșec se plătește nu printr-o declarație: am plătit prețul politic. În mod uluitor, domnul Ponta crede că prețul politic a fost pierderea alegerilor", a precizat Emil Hurezeanu, potrivit Digi24.ro.

Mai multe articole despre:
0 PSD Emil Hurezeanu excludere PSD