MENIU

Emerging Europe: Kovesi preşedinte este cel mai mare coşmar al PSD

<p>Kovesi, anchetată la București, premiată la Bruxelles </p>

Emerging Europe: Kovesi, busola morală a României. Dacă va ajunge președinte, va fi cel mai mare coșmar al PSD! Tentativele Guvernului român de a o împiedica pe Laura Codruţa Kovesi, fostul procuror şef al DNA, să devină procuror şef european devin din ce în ce mai disperate, comentează duminică Emerging Europe., citată de Ziare.com.

Cu toate că Laura Codruța Kovesi a declarat într-un interviu, vara trecută, că nu vrea să intre în politică, de atunci lucrurile s-au mai schimbat. În plus, pentru a deveni președinte, ea nu trebuie să între în politică. Ar putea candida ca independent, susținută de USR și PLUS, iar Klaus Iohannis, un paravan din ce în ce mai slab și ineficient împotriva guvernului, nu ar reprezenta o piedică pentru ea.

În ceea ce privește situația actuală, Klaua Iohannis ar putea câștigă un nou mandat, chiar cu o majoritate confortabilă, având în vedere că nu a apărut până acum niciun contracandidat serios. Dar dacă Kovesi ar candida, lucrurile s-ar schimbă. Iar Kovesi președinte este cel mai mare coșmar al PSD.

Cozmin Gușă: "Primul candidat din statul paralel la prezidențiale va fi doamna Kovesi"

Mai multe articole despre:
Kovesi Cozmin Guşă