MENIU

eMAG – Universul Apple – 20 de rate fara dobanda pentru iPhone, iPad, MacBook sau Apple Watch

eMAG are o promotie excelenta prin care poti cumpara in 20 de rate fara dobianda cele mai noi tehnologii de la Apple.

eMAG – Lista tuturor produselor Apple ce pot fi achizitionate in 20 de rate fara dobanda poate fi consultata AICI.

eMAG a dat startul unei promotii foarte avantajoase pentru toate produsele din universul Apple. De la cele mai noi telefoane iPhone, pana la tablete iPad, ceasuri inteligente Apple Watch sau desktopuri MacBook Air sau Pro, toate pot fi cumparate in 20 de rate fara dobanda.

eMAG – Telefoane mobile iPhone

Gasiti in oferta eMAG disponibile toate modelele de telefoane mobile Apple. iPhone-urile sunt cele mai cautate in toata lumea si au cea mai noua si mai puternica tehnologie in dotare. Ratele pentru un iPhone incep de la 72 de lei pe luna si nu includ vreo dobanda prin intermediul acestei oferte. Toate detaliile le gasiti AICI.

eMAG – iPad

O rata chiar si mai mica puteti avea in achizita unei tablete exceptionale de la Apple. iPad-urile au devenit mult mai accesibile cu ajutorul acestor oferte, puteti avea pana la 20 de rate fara dobanda, insa ofertele sunt disponibile doar pana in data de 19 februarie 2017. Studiati cat mai repede ofertele si achizitionati de AICI.

eMAG – Laptopuri si desktopuri

Cele mai stabile sisteme de operare le au desktopurile si laptopurile de la Apple, este un fapt cunoscut de pasionatii de calculatoare. Tocmai din acest motiv este o oferta foarte avantajoasa cea pe care v-o prezentam in prezent, cu 20 de rate fara dobanda, pentru un produs de asemenea calitate.

Toate ofertele pentru laptopuri le gasiti AICI.

Preturile desktopurilor pot fi vazute AICI.

eMAG – Apple Watch

Ultima oferta pe care v-o prezentam este dedicata celor pasionati de sport si monitorizarea propriului corp si activitatilor zilnice. Ceasul Apple Watch are o multime de utilitati iar calitatea tehnologiei sale este cu mult inaintea altor produse de acelasi tip. Cu doar 75 de lei pe luna puteti achizitiona un Apple Watch, iata ofertele AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
Apple emag