MENIU

eMAG – Ultimele ore cu 40% reducere pentru electrocasnice. Ce oferte se mai gasesc

eMAG are reduceri de pana la 40% pentru mai multe electrocasnice de foarte mare calitate.

eMAG – Toate ofertele promotiei pot fi gasite AICI. 

eMAG are o promotie foarte interesanta pentru produsele electrocasnice. Desi promotia se apropie de sfarsit, inca se mai gasesc oferte foarte bune cu pana la 40% reducere. Am ales si noi 6 dintre aceste oferte si vi le recomandam si detaliem, mai jos, in cadrul acestui articol.

eMAG – Plita incorporabila Hansa

Plita incorporabila de la Hansa e dotata cu 4 arzatoare si are o reducere record de la eMAG de 44%. Aceasta plita are aprindere electrica insa functioneaza pe gaz si suprafata sa este din inox. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Sharp

800 de lei discount pentru masina de spalat rufe de la Sharp care se afla la promotie la eMAG. Masina are o capacitate de incarcare foarte mare de 8kg, cuva fiind foarte incapatoare desi dimensiunile masinii sunt reduse. Masina face parte din clasa energetica A+++ si are 1000 RPM. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Hota incorporabila Gorenje

Daca tineti la spatiul din bucataria dumneavoastra si la design, hota incorporabila de la Gorenje este ideala. Aceasta hota e dotata cu un singur motor, foloseste 250W putere si are o capacitate de 850mc pe ora. Oferta completa cu reducere de 1.300 de lei poate fi gasita AICI.

eMAG – Combina frigorifica Sharp

Continuam cu o oferta foarte avantajoasa pentru o combina frigorifica de mare calitate de la Sharp. Combina frigorifica e dotata cu functia No Frost, are un volum de depozitare de 297l, face parte din clasa energetica A+ si in plus are un display instalat pe usa. Inaltimea combinei este de 186cm. Oferta cu 900 de lei reducere poate fi gasita AICI.

eMAG – Frigider Side by Side

Cel mai modern model de frigider este tipul SIde by Side care in general este destul de costisitor, insa in aceasta perioada la eMAG gasiti o promotie pentru acest model de la Haier care beneficiaza de o reducere de 2.300 de lei. Frigiderul are volum de depozitare de 518l si face parte din clasa energetica A+. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Cuptor incorporabil Whirlpool

Ultima oferta pe care v-o recomandam este pentru un cuptor incorporabil Whirlpool electric, multifunctional cu volum de 73l si functie de grill. Oferta completa cu toate detaliile si pretul le gasiti AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag