MENIU

eMAG – Topul celor mai puternice sisteme audio cu care să dai petrecerea perfectă

eMAG are mai multe sisteme audio disponibile la prețuri foarte accesibile.    

eMAG – Lista completă cu sisteme audio disponibile la reducere poate fi consultată AICI.

Dacă vrei să te pui pe petrecut sau pur și simplu îți place să asculți muzică la cea mai înaltă calitate, cei de la eMAG au mai multe oferte foarte avantajoase pentru sisteme audio performante. Noi am ales câteva modele de la eMAG pe care să ți le prezentăm, însă alegerea corectă o poți face doar în funcție de necesitățile tale și de spațiu în care vrei să folosești aceste sisteme audio.

eMAG – Akai 5.1

Sistemul audio Akai 5.1 are o reducere de la emag de 5%. Sistemul este dotat cu boxe de 220w RMS și are culoarea neagra, foarte eleganta și potrivită pentru orice cameră. Toate detaliile tehnice le găsiți AICI.

eMAG – Sistem HK 151S

Unul dintre cele mai vândute sisteme cu boxe raft HD COM este acest model de sistem HK 151S. Prețul de la eMAG are o reducere de 31% în această perioadă și oferta o găsiți AICI.

eMAG – AV HARMAN KARDON

Sistemul AV Surround Harman Kardon AVR 161S este dotat cu un sistem de boxe 5.1 Harma Kardon ce se integrază de minune chiar și în camere de dimensiuni reduse. Sistemul propune până la 200w putere. Oferta poate fi găsită AICI.

eMAG – Harman Kardon AVR 161S

Un alt sistem ceva mai costisitor dar care are și el de la eMAG un discount de 8% este acest Harman Kardon AVR 161S. Sistemul e dotat cu boxe de podea Taga Harmony dar și cu boxe de raft. Oferta completă poate fi găsită AICI.

eMAG – Receiver Marantz

Acest sistem audio 5.0 Receiver Marantz e dotat cu boxe Eltax Univers 5 de culoare neagră. Prețul sistemului de la eMAG are o reducere importantă de 23% și poate fi găsit AICI.

eMAG - sistem AVR 161S

AVR 161S este un receiver 5.1 ce propune un sunet excelent si o varietate de optiuni de conectivitate.
Echipat cu 4 intrari HDMI, acest produs dispune de absolut tot ce aveti nevoie pentru auditii de-a dreptul spectaculoase.

Prețul de la eMAG poate fi găsit AICI.

eMAG – Sistem AV sorround

Vă prezentăm cel mai bun sistem de sunet pe care l-am găsit în oferta celor de la eMAG și care ne-a atras atenția cu prețul foarte avantajos. Este vorba despre un AV Sorround Harman Kardon AVR 161S cu sistem de boxe 5.1. Toate datele și prețul sunt AICI.

Mai multe articole despre:
null