MENIU

eMAG – Topul celor mai ieftine camere video sport care filmeaza sub apa – Preturile incep de la 130

eMAG are preturi foarte bune si o gama diversificata de camere video sport care pot fi montate pe bicicleta, pe masina, sau care pot filma chiar si sub apa.

eMAG – Lista cu toate ofertele pentru camere video sport poate fi consultata AICI.

eMAG are o gama foarte diversificata de camere video sport, acele tipuri de camere de dimensiuni mici care pot fi montate pe casca de bicicleta sau cu care te poti filma facand sporturi extreme, dar si sub apa. Noi am selectat cele mai populare si mai ieftine modele din acest tip de camere video.

eMAG – Camera video sport Sencor 3CAM 2000

Camra video Sport Sencor 3CAM 2000 are un display color de tip TFT de 1.5 inch, este una dintre cele mai ieftine camere video sport din ofertele de la eMAG, are rezistenta la apa pana la o adancime de 60m si unghiul de vizibilitate este de 120 grade. In plus, camera are difuzor integrat si micro USB dar si mini HDMI. Suporta cad de pana la 32GB. Pretul este cel mai mic pentru o astfel de camera si poate fi gasit AICI.

eMAG – Kitvision Escape HD5

Urmatorul model pe care vi-l prezentam are tot un pret ce nu depaseste 200 de lei, beneficiaza chiar si de o reducere de la eMAG si poate filma sub apa. Camera de actiune Kitvision Escape HD5 are o rezolutie pentru video de 720p, 30 fps si rezolutia senzorului de 1.3 mp. Unghiul de vizualizare este de 120 de grade si are disponibila si functia Time Lapse. In plus, carcasa este rezistenta la apa de adancime de pana la 30 si are un ecran LCD de 1.5 inch. Autonomia bateriei este de 1.5 ore. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Camera sport Forever SC 110

Tot cu un unghi de filmare de 120 de grade este si aceasta camera sport Forever SC110. Camera filmeaza HD 720p, are si functie foto, imaginile pot avea o rezolutie maxima de 5mpx. Camera foto are un ecran tactil de 2 inch si dispun e de slot pentru card micro SD de pana la 32GB. Restul detaliilor dar si pretul cu reducere de 10% de la eMAG pot fi gasite AICI.

eMAG – iSmart Evolio

Evolio este un brand renumit pentru gadgeturile pe care le produce, iar camera iSmart este o camera video sport ultracompacta care poate filma HD 720 cu 30 frameuri pe secunda produsa de acest brand. Camera are display de 1.5 inch, baterie de 900 mAh care tine 90 de minute si slot de card Micro SD. Senzorul optic este de 5mp. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Camera video sport GoXtreme Adventure

GoXtreme Adventure este o camera de actiune de mici dimensiuni, cantareste doar 52 de grame, reda imagini la o inalta definitie HD 720p. Pretul este unul excelent si poate fi gasit AICI.

eMAG – GoPro Hero

Ultima oferta de la eMAG pentru camerele sport pe care v-o prezentam in cadrul acestui articol este una foarte avantajoasa. Modelul de camera aproape ca nu are nevoie de nicio prezentare, este vorba despre un GoPro care este printre cele mai ravnite camere video sport ale momentului. Modelul pe care vi-l recomandam are un pret foarte bun, e dotat cu un senzor foto de 8MP, ecran tactic, wifi si bluetooth integrate si multe alte facilitati. Oferta completa poate fi gasita AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag