MENIU

eMAG – Top masini de spalat rufe cu cele mai bune review-uri

eMAG are o promotie speciala in aceasta perioada prin care reduce preturile tocmai la cele mai apreciate produse.

eMAG – Lista si clasamentul masinilor de spalat rufe cu review-uri bune de la clienti poate fi gasita AICI.

eMAG are o promotie foarte interesanta prin care ia toate produsele care au primit de-a lungul timpului review-uri foarte bune si le scoate in evidenta, ba le aplica si cate o reducere impresionanta pentru ca merita.

Am aruncat si noi o privire peste promotie si ne-au atras atentia cateva produse foarte, foarte bune pe care merita sa le vedeti inainte de a decide ce cumparati.

eMAG – Masina de spalat rufe de la Indesit

Indesit e un brand extrem de apreciat si care si-a facut un renume prin calitatea produselor sale. La fel e si masina de spalat produsa de ei care a primit cele mai bune review-uri la eMAG. E o masina model SLIM adica are dimensiuni mult reduse si e usor de pus chiar si intr-o locuinta mica. Insa, masina are capacitate de umplere a cuvei cu pana la 6kg rufe murdare si 1200rpm dar si clasa energetica A+++. Pretul e cel mai spectaculos dupa o reducere eMAG de 37%. Il gasiti AICI.

eMAG – Masina de spalat Arctic

Trecem la o masina de spalat romaneasca, produsa chiar aici, cu pret bun si de foarte buna calitate, lucru dovedit si de sutele de review-uri pozitive primite de produs. Masina de spalat rufe de la Arctic este tot un model SLIM, aceste modele tind sa fie tot mai populare, are capacitate de 6kg, 1200 RPM si face parte din clasa energetica A+++. Pretul sau are o reducere de 26% in acest momet la eMAG si poate fi gasit AICI.

eMAG – Beko

Am ajuns la masina de spalat rufe de la Beko, un alt producator de mare incredere care vinde la preturi bune masini de spalat rufe. Modelul SLIM Beko are 6kg capacitate de incarcare, 1000 RPM si face parte din clasa energetica A+++, iar fata de modelele anterior prezentate are si un display de tip led pe care puteti vedea programele afisate. Oferta include un discount de 24% pe care il puteti vedea AICI.

Whirlpool cu reducere la eMAG

Ultima masina pe care v-o recomandam face parte din seria Fresh Care de la Whirlpool. E o masina de spalat rufe de foarte buna calitate, model SLIM, 6kg capacitate de incarcare, 1200RPM si fac parte din clasa energetica A+++. Pretul masinii e scazut cu 32% in acest moment si il gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
null