MENIU

eMAG – Top 9 cele mai ieftine tablete in promotia IT MOBILE DAYS

eMAG a dat startul promotiei IT MOBILE DAYS care reduce preturile tabletelor cu 30%.

eMAG – Lista completa cu tabletele la reducere in promotia IT MOBILE DAYS poate fi gasita AICI.

In continuare am selectat cele mai avantajoase oferte care ne-au atras atentia nu doar prin pretul extraordinar din cadrul promotiei IT MOBILE DAYS de la eMAG, dar si prin calitatea desavarsita a produselor. Aruncati si voi o privire peste modelele de tablete de mai jos pentru a va convinge.

eMAG – IT MOBILE DAYS – eSTAR Beauty

Un brand necunoscut celor mai multi, insa care vine cu preturi uluitoare pentru configuratii puternice. Tableta eSTAR Beauty cu display de 7 inch este cel mai bun exemplu de calitate la pret mic. Tableta are processor Quad Core de 1.2 Ghz si 512 MB RAM. Spatiul de stocare este generos pentru acest mode: 8 GB. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Allview Viva C701

O alta tablet de la eMAG ce are un pret foarte bun la promotie este produsa chiar in Romania. Allview Viva C701 este ideala pentru elevii care se afla la primul gadget de acest tip, are un processor Quad Core de 1.2 Ghz si 1 GB RAM, dar si spatiu de stocare de 8GB. Toate detaliile si pretul le gasiti AICI.

eMAG – Vonino Orin QS

Un alt brand mai putin cunoscut este Vonino. Va prezentam un model de tableta foarte avantajoasa de la acest brand care are 7 inch diagonal display-ului, processor Quad Core de 1.3 Ghz si 8 GB memorie. Oferta o gasiti AICI.

eMAG – Tableta Wink Contact

Tableta WINK CONTACT are display de 7 inch, processor Quad core de 1.3 Ghz, 1 GB RAM, 16 GB spatiu de stocare si beneficiaza de tehnologia 3G care este un mare avantaj pentru dispozitiv deoarece poate fi conectata la internet oriunde te afli. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Allview Viva i7

O alta tableta care e produsa in Romania de catre brandul local Allview este Viva i7. Tableta poate fi conectata la internet prin tehnologia 3G care presupune viteze de transfer de date foarte bune, procesorul este un Quad Core de 1 GHz, 1 GB RAM si spatiu de stocare de 8 GB. Display-ul are 7 inch diagonal. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Tableta Allview WI10G

Aceasta tableta de la Allview poate tine lejer locul unui laptop. Este dotata cu o tastatura ce poate fi demontata, procesorul e puternic Quad Core de 1.33 Ghz, 2 GB RAM, spatiu de stocare foarte generos de 32 GB, viteza de transfer a datelor 3G, display de tip IPS ce are o diagonal de 9.7 inch. Pretul are o reducere de 27% in acest moment si poate fi gasit AICI.

eMAG – Samsung Galaxy Tab

Reducere de 20% pentru super tableta Samsung Galaxy Tab E T560 cu display de 9.6 inch, processor Quad Core de 1.3 Ghz si 1.5gb ram. Spatiu de stocare este de 8 GB si pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Tableta Huawei Media Pad T1

Tableta paote fi conectata la internet prin wifi, are processor 1.2 Ghz Quad Core, 16 GB memorie si display foarte generos de 10 inch. Pretul are un discount de 16% de la eMAG si poate fi gasit AICI.

eMAG – Apple iPad Mini 2

Ultima tableta pe care v-o recomandam este produsa de Apple si nu are nevoie de nicio prezentare a calitatii. Tableta poate fi conectata prin WIFI la internet, are o memorie de 16 GB. Toate detaliile si pretul la reducere pot fi gasite AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag it mobile days