MENIU

eMAG – Top 5 cele mai vandute biciclete – Ce preturi au

eMAG are in oferta o multime de biciclete foarte avantajoase si ne-am gandit sa facem un clasament al primelor 5 cele mai vandute modele.

eMAG – Lista cu toate modelele de biciclete comercializate de eMAG poate fi consultata AICI.

eMAG are o multime de piciclete in oferta, iar noi le-am selectat pentru acest articol pe primele 5 cele mai vandute. Preturile sunt accesibile pentru orice buget si vi le recomandam cu toata increderea.

eMAG – Bicicleta MTB 26

Modelul de bicicleta MTB 26 EightyEight este cea mai vanduta bicicleta de la eMAG. Marimea cadrului este de 19 inch si are culoarea gablen. Furca si cadrul sunt din otel iar manetele schimbatoarelor sunt Shimano Revoshifter 3x6. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Bicicleta Pegas Practic

Pe locul al doilea in clasamentul celor mai vandute biciclete de la eMAG se afla un Pegas, modelul Practic care este pliabil si are 3 viteze. O bicicleta excelenta pentru oras sau parcuri. Pretul si toate detaliile sunt AICI.

eMAG – Bicicleta Pegas Drumet

A treia pozitie in acest clasament al celor mai vandute biciclete de la eMAG se afla Pegas Drumet, o bicicleta roz cu alb ce are cadrul de 16 inch. Bicicleta este echipata pentru drumuri forestiere dar si urbane, este cel mai versatil model Pegas. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Pegas Cutezator

Locul 4 este ocupat de bicicleta Pegas Cutezator FAT bike, o bicicleta cu roti foarte late de tip Fat Bike care pot trece usor peste suprafete cu denivelari. Bicicleta are o tinuta de drum deosebita continuand linia clasica a designului Pegas. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Cross Romero

Ultima bicicleta pe care v-o prezentam in cadrul acestui articol este Cross Romero de 26 inch de culoare negru cu albastru. Schimbatoarele sunt Shimano, iar franele sunt Promax V-Brake. Pretul poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
biciclete emag