MENIU

eMAG - TOP 20 oferte din promotia de Paste! Un milion de produse cu reduceri de pana la 50%

eMAG a inceput de ceva vreme deja Promotia de Paste si include un milion de oferte ce au reduceri chiar si de 50%. 

eMAG – Lista cu toate cele 1 milion de oferte din promotia de Paste poate fi consultata AICI.

eMAG are in cadrul promotiei de Paste peste un milion de oferte cu reduceri ce ating chiar si pragul de 50%. Noi am selectat 20 dintre cele mai bune oferte de televizoare si chiar si la aceasta categorie gasim o multime de preturi reduse cu 50% sau chiar mai mult. Iata produsele recomandate de noi:

eMAG – Televizor LED Smart Samsung

Incepem din start cu o oferte de-a dreptul dementiala. Televizorul de la Samsung pe care vi-l recomandam din aceasta promotie are o diagonala de 152cm si toate functiile smart disponibile. Televizorul are display de tip LED si reda imagini impecabile 4K ULTRA HD. Oferta include un discount de aproape 50%. Consultati pretul AICI.

eMAG – Televizor LED Curbat Smart Samsung

Continuam tot cu o oferta de la Samsung pentru un televizor ceva mai mic dar la fel de inteligent si cu un pret foarte bun. Stocul pentru acest televizor Samsung este limitat, tocmai pentru ca oferta este foarte buna. Televizorul are 121cm diagonala, rezolutie 4K ULTRA HD si display curbat pentru o experienta de vizionare exceptionala. Pretul il gasiti AICI.

eMAG – Smart Panasonic

Reducere de 41% si pentru televizorul LED Smart Panasonic ce are o reducere de 126cm si rezolutie 4K ULTRA HD. Acest televizor poate fi conectat la internet si la toate dispozitivele mobile din locuinta voastra si va ofera o experienta de vizionare de neuitat. Pretul foarte avantajos il gasiti AICI.

eMAG – Combina frigorifica Beko

Prima oferta pe care v-o recomandam este pentru o combina frigorifica de la Beko ce are discount fabulos de 41%. Combina e dotata cu doua usi, pe cea superioara este amplasat un displenser de apa dar si un display. Combina are volum de depozitare pentru alimente de 325l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de 201cm. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG – Cuptor cu microunde Samsung

Continuam prezentarea ofertelor cu un cuptor cu microunde de la Samsung, un brand ce s-a impus de multa vreme pe piata electronicelor si electrocasnicelor. Cuptorul este mecanic, are volum de 20l si putere de 800W. Pretul cu 26% reducere de Paste poate fi gasit AICI.

eMAG – Cuptor incorporabil Arctic

Daca vreti sa salvati o multime de spatiu in locuinta voastra, cuptorul incorporabil in mobilierul de bucatarie este o solutie foarte buna, mai ales ca avem o oferta de buna calitate si performanta. Cuptorul de la Arctic este electric, multifunctional si dotat cu functia de curatare catalitica. Cuptorul are un volum de 71l, face parte din clasa energetica A+ si beneficiaza de un discount de 27%. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Telefon mobil Apple iPhone 7 PLUS

Cu siguranta, cel mai ravnit telefon mobil al momentului este iPhone 7 de la Apple care este si varf de gama. Pretul sau este unul destul de piperat insa beneficiaza de o reducere mare in perioada sarbatorilor. In plus, tehnologia folosita pentru acest telefon este indiscutabil foarte performanta. Telefonul e dotat cu 128GB. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Telefon Huawei P9 Lite

In ultima perioada de timp telefoanele mobile de la Huawei au cunscut o crestere a vanzarilor foarte consistenta, tocmai pentru ca produc tehnologie foarte buna la preturi excelente. Noi va recomandam telefonul Huawei P9 Lite ce are capacitate de administrare a doua cartele SIM deodata. Telefonul e dotat cu 16GB memorie, functie 4G si costa mult sub 1.000 de lei dupa reducerea de 25% de la eMAG. Oferta o gasiti AICI.

eMAG – Apple iPhone 7

Daca initial v-am prezentat un model de iPhone 7 PLUS, care era dotat si cu cea mai mare memorie disponibila pe piata, acum va recomandam un model la fel de performant insa ceva mai ieftin. Dezavantajele acestui telefon sunt constituite doar de spatiul de stocare de doar 32GB, care este insa suficient pentru a stoca o multime de aplicatii, fotografii, filmari dar si jocuri si muzica. Pretul este redus cu 8% si oferta completa pentru iPhone 7 o gasiti AICI.

 

eMAG – Smart LG

Dupa cum v-am obisnuit, va recomandam tot un televizor Smart ce poate fi conectat la internet si la dispozitivele mobile din casa, un televizor ce costa, atentie, sub 2.000 de lei, desi are o configuratie impecabila: 108cm diagonala, rezolutie 4K ULTRA HD si toate functiile smart disponibile. Televizorul cu display de tip LED poate fi achizitionat cu o reducere de peste 40%. Oferta poate fi accesata la URMATORUL LINK.

eMAG – Android Philips

Dupa cum ii spune si numele acestui televizor, foloseste sistemul de operare Android, este un televizor de tip Smart cu o diagonala de 189cm. Este cel mai mare televizor din oferta pe care noi vi-l recomandam, are o reducere de pret de aproape 8.000 de lei si astfel devine mult mai acccesibil. Desigur, rezolutia televizorului este 4K ULTRA HD si dispune de toate functiile smart. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – LG

Discount de 36% de la eMAG in cadrul promotiei de Paste pentru televizorul smart produs de LG. Acest televizor are diagonala generoasa de 164cm si rezolutie 4K ULTRA HD. Oferta completa si detaliile ei sunt de gasit AICI.

eMAG – Televizor Vivax Imago

Un brand mai putin cunoscut este Vivax Imago, insa televizorul se afla in stoc limitat la eMAG tocmai pentru ca este foarte cautat, apreciat si cu un pret de exceptie. Televizorul are 140cm diagonala, rezolutie FULL HD si un discount de 35%. Pretul il gasiti AICI.

eMAG – Aragaz Arctic

O alta oferta cu reducere mare de 33% este cea pentru aragazul Arctic care functioneaza pe gaz. Acest aragaz are 4 arzatoare, e dotat cu dispozitiv de siguranta si are latime de 50cm. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG – Combina frigorifica Arctic

Tot de la Arctic, fabricata in Romania, este si aceasta combina frigorifica dotata cu doua usi. In cele doua compartimente, ccombina are n volum de depozitare de 262l si face parte din clasa energetica A+. Oferta include si un discount consistent de 38% si poate fi gasita AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe SLIM 6th Sense Colours Whirlpool

Whirlpool este probabil cel mai renumit producator de masini de spalat rufe, asa ca aveti din start un atuu pentru a alege aceasta masina de spalat care are si discount de la eMAG de 32%. Masina face parte din clasa energetica A+++, e dotata cu display LCD iar capacitate cuvei de incarcare este de pana la 6kg de rufe. Oferta cu toate detaliile poate fi consultata AICI.

eMAG – Combina frigorifica Samsung

Ultima oferta de electrocasnice pe care v-o prezentam in cadrul acestui articol este pentru o combina frigorifica produsa de Samsung, de ultima generatie, cu un pret foarte atragator. Combina are volum de 310l, face parte din clasa energetica A+ si e dotata cu functia speciala Full No Frost. Inaltimea combine e de 185cm si pe usa e dotata cu dispenser de apa. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S7 Edge

Reducere consistenta de 21% din pret pentru telefonul de ultima generatie Samsung Galaxy S7 Edge. Acest telefon are un design deosebit, marginile rotunjite si acces mai usor la un meniu special, ecranul e ceva mai mare fata de modelul clasic si e dotat cu un spatiu de stocare de 32GB. Pretul cu reducere mare il gasiti AICI.

eMAG – Telefon mobil Apple iPhone SE

Se spune ca modelul SE este cel mai ieftin telefon mobil Apple cu tehnologia cea mai actuala. Acum, la eMAG, in apropierea sarbatorii de Paste, gasiti un pret chiar si mai redus pentru iPhone SE. Acest telefon e dotat cu 16GB memorie si oferta completa cu toate detaliile poate fi consultata AICI.

eMAG – Apple iPhone 5S

Si ultimul telefon mobil pe care vi-l recomandam din promotia de Paste de la eMAG este iPhone 5S. Acest telefon are o reducere de 12% si este de departe cel mai ieftin model din gama Apple pe care il poti achizitiona cu putin peste 1.000 de lei. Telefonul are tehnologie care este inca foarte actuala, e dotat cu 16GB si poate fi cumparat AICI.


Mai multe articole despre:
emag oferta de paste