MENIU

eMAG – Tenisi si pantofi sport de dama, la reducere. Promotie speciala

eMAG a topit preturile la tenisi si pantofi sport pentru dama, odata cu caldura de afara.

eMAG – Lista cu toate modelele de tenisi si pantofi sport din oferta poate fi vazuta AICI.

eMAG are oferte foarte bune in aceasta perioada pentru mai multe incaltari de dama. Printre ele am observat preturi extrem de bune in special la pantofii sport si tenisi. Asa ca am ales si noi 6 modele care chiar merita achizitionate atat pentru model cat si pentru pretul pe care il au acum. Iata-le:

eMAG – Tenisi Frye

Prima pereche pe care v-o prezentam este de tenisi inalti de piele. Tenisii au aspect uzat, sunt inalti dupa cum se poate vedea si in imagine si au pretul scazut de la peste 700 de lei, la putin peste 200. Oferta completa o gasiti AICI.

eMAG pantofi sport – Tenisi Converse Chuck Taylor All Star II OX

O alta pereche de pantofi unisex este aceasta de tenesi converse de la Chuck Taylor All Star II OX. Tenisii au o greutate redusa si pot absoarbe eficient socurile, fiind dotati cu o talpa foarte moale. Forta de impact este distribuita in mod egal si reduce punctele dureroase de presiune de pe laba piciorului. In plus, pretul are un discount de 30% si poate fi gasit AICI.

eMAG pantofi sport – Tenisi Converse Chuck Taylor All Star Deep Bordeaux White

Tot un model asemanator de tenisi de la Converse Chuck Taylor All Star, de data aceasta Deeo Bordeaux White, este unul dintre cele mai vandute de la eMAG. Gasiti modelul produs in aproape orice combinatie de culori, materiale sau inaltimi. Toate detaliile sunt AICI.

eMAG Pantofi Sport – Nike Air Pegasus 83

Acest model de pantofi sport este realizat special pentru barbati, este un model Orange si Black, stocul este limitat la eMAG pentru ca are un pret foarte bun care se epuizeaza rapid, dar si pentru ca este unul dintre modelele cu cea mai mare popularitate. Cu siguranta iesiti in evidenta cu o asemenea pereche de pantofi sport. Toate detaliile si pretul le gasiti AICI.

eMAG Pantofi sport – Nike Air Force Mid 07

Un design cu adevarat deosebit care iti da de inteles de ce este un model atat de popular de NIKE’s are modelul Air Force 1 Mid 07. Modelul este special conceput pentru barbati, are culoarea negru complet, si a fost denumit dupa numele avionului Air Force one car eil transporta pe presedintele SUA. Toate detaliile si pretul cu 20% reducere pot fi gasite AICI.

Mai multe articole despre:
emag tenisi