MENIU

eMAG – Televizoarele Samsung au reduceri de 40%. E cel mai bun moment al anului pentru o achizitie

eMAG ia cu asalt acest sfarsit de an si aduce reduceri ce nu au cum sa te lase rece. Televizoarele Samsung sunt printre cele mai avantajoase in aceasta perioada.

eMAG – Lista televizoarelor de la Samsung ce au reduceri de 40% poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG are promotii spectaculoase in acest sfarsit de an si inca nu ne-a aratat cele mai bune oferte. O prima promotie extrem de buna s-a declansat de putin timp si vizeaza televizoarele produse de Samsung.

Producatorul Samsung e renumit pentru electronice si electrocasnice de cea mai buna calitate, reusind sa se impuna atat pe piata din Romania cat si mai ales pe cea internationala.

Mai jos, am selectat si noi din ofertele de la eMAG 5 modele de televizoare Samsung ce au disocounturi impresionate. Vorbim despre televizare diverse care au preturi de la foarte accesibile pana la unele modele de lux.

eMAG – Televizor Samsung 100

Incepem cu un televizor foarte accesibil ca pret pentru orice buzunar, mai ales ca are o reducere de pret de la eMAG de 28%. Acest televizor este produs desigur de Samsung, este cel mai vandut din aceasta perioada la eMAG, are diagoanala de 100 cm si rezolutie 4K ULTRA HD. Toate detaliile ofertei le gasiti AICI.

eMAG – LED Smart Samsung 125

Continuam cu o oferta ceva mai puternica, pentru un televizor excelent atat pentru un dormitor de dimensiuni mari cat si pentru un living mediu. Televizorul are capacitatea de a fi conectat la internet, diagonala ecranului sau de tip LED este de 125cm si rezolutia e cea mai buna de pe piata 4K ULTRA HD. Oferta completa poate fi gasita cu o reducere de 40% la URMATORUL LINK.

eMAG – TV Samsung 138

Crestem miza reducerilor si crestem si tehnologia disponibila si dimensiunea diagonalei. Televizorul LED Smart Samsunt are diagonala de 138cm si rezolutie 4K ULTRA HD, iar reducerea de pret e una impresionanta care nu s-a mai inregistrat niciodata pentru acest mode: -34%. Consultati toate detaliile AICI.

eMAG – Smart Samsung Curbat 163

Pentru o experienta inedita de vizionare a filmelor si programelor TV favorite, va recomandam ecranul curbat, o tehnologie Samsung impresionanta care va va da senzatia ca sunteti in mijlocul actiunii. Televizorul are diagonala de 163cm si rezolutie 4K ULTRA HD si in plus poate fi conectat la internet, avand disponibile toate functiile smart. Pretul unei asemenea bijuterii este redus cu 23% in acest moment si poate fi gasit accesand URMATORUL LINK.

eMAG – Samsung 189

Ultimul model pe care vi-l prezentam din super oferta celor de la eMAG este pentru un televizor de lux care foloseste tehnologie inegalabila pe piata in acest moment. Vorbim despre un televizor LED Smart Samsung ce are diagonala de 189cm si rezolutie 4K ULTRA HD, iar pretul inregistreaza o reducere record de 40%. Oferta poate fi gasita AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
Samsung televizoare emag