MENIU

eMAG Telefoane - Samsung Galaxy S7 la doar 1.499. Ce alte preturi bune sunt de Black Friday

eMAG Telefoane - Toata lumea sta cu ochii pe preturile telefoanelor mobile, in special cele de la Samsung si de la Apple. Poate ca nu te-ai astepta, dar chiar si cele mai noi modele au reduceri mari de tot.

eMAG Telefoane - Oferta completa de Black Friday poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

LISTA TUTUROR MAGAZINELOR CARE PARTICIPA LA BLACK FRIDAY 2017 - CLICK AICI


eMAG Telefoane - Preturile telefoanelor oscileaza foarte mult cu fiecare promotie, dar parca in Vinerea Neagra sunt cele mai mari si mai avantajoase reduceri. Puneti in lista cu produse favorite toate modelele performante de telefoane mobile de la Samsung si Apple, dar si alte telefoane cu preturi ceva mai mici pe care le puteti cumpara cu discounturi surprinzator de generoase.

eMAG Telefoane– Samsung Galaxy S7

Incepem cu probabil cea mai puternica dintre oferte, este vorba despre reducerea de 700 de lei pentru telefonul mobil Samsung Galaxy S7. Acest telefon e dotat cu functie 4G, dar si cu o memorie de 32GB. Oferta disponibila in aceasta saptamana la eMAG o gasiti AICI.

eMAG Telefoane – Huawei P9 Lite

Continuam cu o oferta la fel de interesanta, insa cu un pret aproape la jumatate din valoarea primului telefon prezentat. Este vorba despre modelul Huawei P9 Lite care are capacitatea de a administra doua cartele SIM deodata, memorie de 16GB si functie 4G pentru transfer de date si viteza mare pentru internet. Pretul cu discount de 16% poate fi gasit AICI. 

eMAG Telefoane– Allview P9 Energy Lite

Tot un model P9, de aceasta data produs chiar in Romania de catre Allview, are o reducere record de 38%. Acest telefon mobil este unul foarte performant, e dotat cu capacitate de a administra doua cartele SIM deodata, are memorie de 32GB, functie 4G, culoare gold, iar bateria rezista 2 zile chiar daca este folosita intens. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Telefoane – Samsung Galaxy J7

Un alt model de la Samsung are reducere mare de pret, este vorba despre Galaxy J7 ce costa mult sub 1.000 de lei dupa aplicatea discountului de 24%. Telefonul are memorie de 16GB si functie 4G. Restul detaliilor pot fi gasite AICI.

eMAG Telefoane – Telefon mobil Asus ZenFone 3 Max

Un alt telefon cu dual sim este acest Zen Fone, un model de telefon mobil recunoscut pentru faptul ca este rezistent. Acum, acest telefon are reducere de 23% si e dotat cu o memorie generoasa de 32GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Telefoane – Lichidare de stoc Samsung Galaxy S6

Reducere de pret de 21% pentru telefonul mobil Samsung Galaxy S6. In asteptarea noului model S7, cei de la eMAG lichideaza o parte din stocul de S6 asa ca aveti ocazia sa cumparati un super telefon cu memorie de 32GB la un pret excelent. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Telefoane – Samsung Galaxy S3 Neo

Un alt telefon foarte interesant este S3 Neo care desi este ceva mai vechi, tehnologia folosita este extrem de actuala, are o memorie generoasa de 16GB pe care puteti stoca o multime de fotografii sau filmari. Telefonul la lichidare de stoc are 13% discount. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Telefoane – Samsung Galaxy Grand Neo Plus

Daca va orientate spre un telefon foarte ieftin este o oferta excelenta la Galaxy Grand Neo Plus care poate administra doua cartele SIM. Pretul sau ajunge sa coste sub 600 de lei. Consultati oferta AICI.

eMAG Telefoane– Lichidare de stoc Galaxy A5

O memorie de 16 GB si o tehnologie excelenta, cu display SAMOLED de 5 inch, ce mai buna calitate. Rezolutia este HD, are functie de 4G si pretul e redus doar in aceasta perioada cu 10%. Consultati oferta completa AICI.

eMAG Telefoane – Samsung Galaxy Core 2

Acest telefon mobil poate fi gasit resigilat in oferta eMAG si se afla la lichidare de stoc. Marele avantaj al acestui telefon este ca e dual SIM. Consultati oferta completa si pretul AICI.

eMAG Telefoane Galaxy A3

Una dintre cele mai mari reduceri de 21% o are acest model ceva mai vechi de telefon dar care face parte din gama de success a celor de la Samsung, Galaxy. A3 are16 GB memorie si functie de 4G la un display de 5 inch. Consultati pretul AICI.

eMAG Telefoane Samsung Galaxy S4

Probabil cea mai buna afacere este achizitionarea unui astfel de telefon nou nout, la un pret foarte scazut ce face parte din promotia eMAG de lichidae de stoc. Telefonul are 4G si o memorie de 16 GB. cONSULTATI pretul AICI.

eMAG Telefoane – Samsung Galaxy S5

Acum, in prag de lansare Galaxy S7, pretul modelului S5 a scazut foarte mult, desi tehnologia este una de cel mai inalt nivel al calitatii Samsung. Telefonul are 4g si 16 GB. Pretul poate fi gasitAICI.

eMAG Telefoane – Samsung Galaxy S3 Neo

Telefonul mobil Samsung Galaxy S3 Neo are o memorie de 16 Gb și prezintă câteva zgârieturi superficiale. În plus, prețul telefonului este redus cu 14%. Telefonul are o diagonală a display-ului super Amoled HD de 4.8 inch și o rezoluție de 720x1280. Oferta completă o găsiți AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

eMAG Telefoane– iPhone 6

Un model de iPhone 6 Space Grey se regăsește printre produsele resigilate eMAG foarte ieftine, cu o reducere de 9% din preț. Telefonul are o memorie de stocare de 16 Gb. Oferta e disponibilă AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

eMAG Telefoane – Laptop Asus

Acest laptop este dotat cu un procesor Intel Celeron Dual Core N2840 cu o frecvență de 2.16 Ghz și 4 Gb memorie internă. În plus, laptopul care are o reducere de preț de 6% are spațiu de stocare de 500 Gb și placă video Intel HD Graphics. Oferta completă poate fi accesată AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

eMAG Telefoane – Combina frigorifica Arctic

In lista de oferte eMAG resigilate, una dintre primele oferte care ne-au atras atentia cu un pret foarte bun este cea pentru combina frigorifica Arctic ce are un volum de 321l si e dotata cu doua usi. Combina face parte din clasa energetica A+, are functie no frost si inaltimea de 201cm, iar in plus e dotata cu display pe usa. Pretul la reducere poate fi gasit AICI.

eMAG Telefoane – Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint

Masina de spalat rufe de la Hotpoint este un model SLIM care are dimensiuni reduse, ideala pentru o locuinta cu spatiu restrans. Masina are insa capacitate de 7kg incarcare a cuvei cu rufe murdare, 1200 rpm si face parte din clasa energetica A+++. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG Telefoane – Frigider Beko

Continuam prezentarea ofertelor de resigilate de la eMAG cu un frigider foarte avantajos produs de Beko, deci si de mare calitate. Frigiderul are volum de depozitare de 309l, face parte din clasa energetica A+, functie Neo Frost si inaltime de 185cm. In plus, frigiderul are la exterior un strat de inox antiamprenta. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Telefoane – Telefon Lenovo A6010

Primul telefon pe care vi-l recomandam din cadrul ofertelor de resigilate este un telefon foarte accesibil care poate fi achizitionat cu un buget redus: Lenovo A6010. Telefonul are capacitatea de a administra doua cartele SIM, are memorie de 8GB si functie 4G. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Telefoane – Huawei P9

O alta reducere foarte mare pentru un produs resigilat are telefonul mobil Huawei P9 care are functie de Dual SIM si 4G. Spatiul de stocare al telefonului este si el unul impresionant de 32GB, pe care pot fi salvate o multime de melodii, filmari sau aplicatii. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG Telefoane – Apple iPhone 7

Cel mai ravnit telefon mobil al momentului se gaseste si la reducere ca produs resigilat. iPhone 7 este cel mai nou produs Apple si cel mai cautat si apreciat. Modelul pe care vi-l recomandam cu reducere ca produs resigilat are memorie de 32GB si culoare Rose Gold. Pretul il gasiti AICI.

eMAG Telefoane – Laptop Lenovo IdeaPad 100

Reducere de 15% pentru laptopul Lenovo Idea Pad 100 care este dotat cu un procesor foarte puternic Intel Core i5 ce are frecventa de 2.2 Ghz si e construit pe  o arhitectura Broadwell. Laptopul are display de 15.6 inch, 4GB memorie si spatiu de stocare de 500GB. Placa video este Intel HD Graphics. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG Telefoane – Laptop Asus

Ultima oferta pe care v-o recomandam din categoria de resigilate este una extrem de avantajoasa pentru laptopul Asus. Acest laptop are procesor Intel Core i5 cu frecventa de 2.3 Ghz Skylake, ecranul are 15.6 inch, 4GB memorie si 1TB spatiu de stocare. Laptopul mai este dotat si cu unitate optica de tip DVD-RW dar si placa video Intel HD Graphics. Toate detaliile si pretul le gasiti AICI.

eMAG Telefoane– Samsung Galaxy S4

Un telefon foarte performant este Galaxy S4 cu funcția 4G, memorie de 16 Gb. Telefonul beneficiază de o reducere de 10% din preț, iar oferta completă e disponibilă AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

eMAG Telefoane – Laptop Dell Inspirion

Aproape 500 de lei reducere pentru laptopul Dell Inspirion resigilat, un laptop cu o configurație foarte puternică: procesor Intel Premium Quad Core de 2.16 Ghz și display de 15.6 inch, 4 Gb memorie internă și 500 Gb spațiu de stocare.

Oferta completă este AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

eMAG Telefoane – laptop Asus

Laptopul Asus cu procesor Intel Core i3 5005U este disponibil cu o reducere de 10% resigilat. Laptopul are un display cu diagonală de 15.6 inch, 4 Gb memorie internă și 500 Gb spațiu de stocare, dar și o placă video performantă nVidia GeForce 920M 2Gb.Procesorul este un i3 de 2 Ghz. Oferta completă o găsiți AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

eMAG Telefoane – iPhone 6

Reduceri de mai mult de 500 de lei pentru telefonul mobil Apple iPhone 6, varianta cu spațiu de stocare 64 Gb Gold. Telefonul este unul dintre cele mai râvnite ale momentului și aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare. Oferta completă e disponibilă AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

eMAG Telefoane – Telefon mobil Samsung Galaxy S5

Un model foarte nou de telefon inteligent este Samsung Galaxy S5 care poate fi achiziționat acum cu o reducere uriașă în cadrul promoțiilor la resigilate eMAG. Oferta completă poate fi consultată AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

eMAG Telefoane – Televizor LED Philips

Acest televizor are un preț foarte avantajos în cadrul promoției, e dotat cu un display cu diagonală de 81 cm, iar rezoluția sa este HD. Oferta completă o puteți consulta AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

eMAG Telefoane – telefon Allview A4 You

O reducere de preț de 20% pentru televonul A4 You de la AllVIEW. Acest telefon moate administra simultan două cartele SIM simultan, e dotat cu două camere foto de 3.2 Mp și 0.3. Oferta completă o găsiți AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

eMAG Telefoane – combina Samsung

Combina frigorifica de la Samsung are un discount generos de 23% si o multime de calitati: e dotata cu doua usi, iar pe usa dintre ele este amplasat atat un display cat si un dozator care ofera acces rapid la bauturi reci. Combina frigorifica Samsung are volum de 310l, clasa energetica A+ si inaltime de 185cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Telefoane – Masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool

Foarte avantajoasa este si aceasta masina de spalat produsa de Whirlpool, o masina de spalat model SLIM care face parte din clasa energetica A+++, are display LCD, 6kg capacitate de incarcare si 1200 RPM. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Telefoane – Samsung Crystal Blue

O masina de spalat ceva mai costisitoare insa foarte performanta care beneficiaza de un discount urias ca produs resigilat la eMAG este aceasta masina de spalat rufe produsa de Samsung. Modelul Crystal Blue beneficiaza de smart control prin wifi, capacitate de incarcare record de 10kg, 1600 rpm si face parte din clasa energetica A+++. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Telefoane – Masina de spalat vase incorporabila Bosch

Masina de spalat vase nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie moderna, mai ales ca pretul unui astfel de electrocasnic a ajuns foarte accesibil. Va prezentam o oferta foarte avantajoasa pentru masina de spalat vase incorporabila de la Bosch care are capacitatea de a spala 12 seturi de vase deodata, 5 programe, 3 functii speciale si face parte din clasa energetica A++. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Telefoane – Side by side LG DOOR

O alta oferta resigilata pentru un frigider foarte bun este cea pentru Side by side LG Door in Door . Acest frigider e dotat cu functie No Frost, are volum de 614l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltimea de 175 cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Telefoane – Aparat de aer conditionat Samsung

Printre ofertele disponibile la eMAG in lista de resigilate am zarit o oferta foarte buna si pentru un aparat de aer conditionat de la Samsung care are putere de 12000BTU, face parte din clasa energetica A++, e dotat cu filtru HD antibacterian si are functie Fast Cool. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Telefoane – Combina frigorifica Beko

Ultima oferta pe care v-o recomandam este pentru o combina frigorifica Beko ce face parte din clasa energetica A+, e dotata cu functia NeoFrost pentru a nu produce gheata, are inaltime de 201cm si exteriorul este din inox antiamprenta foarte usor de curatat si intretinut. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Telefoane – Telefon mobil Samsung Galaxy A5

Modelul de telefon mobil de la Samsung Galaxy A5, varianta 2016 are un pret excelent ca produs resigilat la eMAG. Telefonul foloseste tehnologie de ultima ora, e dotat cu 4G si are memorie de 16GB. Pretul cu discount generos poate fi gasit AICI.

eMAG Telefoane – Apple iPhone 6S

Este unul dintre cele mai ravnite si mai vandute telefoane mobile existente pe piata, tocmai din acest motiv are si un pret foarte avantajos ca produs resigilat la eMAG, insa stocul se epuizeaza foarte rapid. Telefonul aproape ca nua re nevoie de nicio prezentare, calitatea Apple este indiscutabila, memoria cu care e dotat telefonul este una generoasa de 64GB. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Telefoane – Combina frigorifica Arctic

Combina frigorifica de la Arctic e dotata cu doua usi, pe cea superioara exista si un display, are volum de depozitare de 321l si un pret excelent la promotie. Combina face parte din clasa energetica A+ si foloseste functia No Frost pentru a nu produce gheata. Inaltimea frigiderului de culoare argintie este de 201cm. Oferta resigilata poate fi gasita AICI.

eMAG Telefoane – Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint

O oferta foarte avantajoasa cu 450 de lei reducere este disponibila pentru masina de spalat rufe de la Hotpoint. Acest model de masina de spalat rufe are dimensiuni SLIM si va ajuta pentru a salva o multime de spatiu in baie sau bucatarie. Masina de spalat rufe are 1200 RPM si capacitate de incarcare de 7kg, iar clasa energetica din care face parte este A+++. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Telefoane – Tableta Samsung Tab S2

Tableta Samsung Tab S2 are si ea un discount important, display-ul este cu diagonala de 9.7 inch, procesor Octa Core cu frecventa de 1.9 Ghz, 3GB RAM si spatiu de stocare de 32GB. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG Telefoane – Laptop Asus

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol           este pentru laptopul Asus cu procesor Intel Celeron cu frecventa de 1.6 Ghz, display de 11.6 inch, mic si usor de transportat, 2GB memorie si 500 GB spatiu de stocare, dar si o placa video Intel Graphics. Sistemul de operare cu care este dotat laptopul este Windows 10. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Telefoane – Apple iPhone 6 Plus

Un model cu display foarte generos si cu tehnologie Retina HD, dar si cu un design uniform in care componentele hardware si software functioneaza in completa armonie. Modelul are o reducere de 13% ca produs resigilat ce prezinta usoare zgarieturi ale carcasei. Pretul pentru modelul cu memorie de 64GB poate fi gasit AICI.

eMAG Telefoane– Telefon mobil Apple iPhone 6S

Cel mai vandut telefon mobil al momentului este acest model iPhone 6S pe care l-am gasit in oferta eMAG la un pret sensational. Modelul ales de noi dintre produsele resigilate de la eMAG are o memorie de 64 GB si culoarea Space Grey si in plus vine cu un cadou special. Consultati oferta completa AICI.

eMAG Telefoane – iPhone 6

Modelul clasic, alb, de iPhone 6 cu memorie de 64 GB, adica nu cel mai mic model ci unul pe care puteti stoca foarte multe fotografii, video-uri dar si aplicatii. Telefonul este resigilat la eMAG dar beneficiaza de 24 de luni de garantie. Pretul excelent il gasiti AICI.

eMAG Telefoane – iPhone 5C

Un model ceva mai vechi de telefon mobil de la Apple dar care resigilat la eMAG are un pret absolut fabulous este acest iPhone 5C. Telefonul are culoarea alba si o memorie de 16 GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Telefoane – Telefon iPhone 5S

Telefonul mobil iPhone 5S are toate calitatile unui telefon produs de Apple si in schimb pretul pentru el resigilat este foarte avantajos. Memoria telefonului este de 16 GB si are culoarea GOLD. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Telefoane – iPhone 5

Ambalajul original este deschis și deteriorat iar telefonul prezintă ușoare zgârieturi și urme de uzură pe ramă, în colțul din dreapta sus. Prețul este redus cu 1.000 de lei, fiind foarte avantajos. Oferta completă este AICI.

eMAG Telefoanee – iPhone 4S

Modelul iPhone 4S costă mai puțin de 1.000 de lei, este resigilat, ambalajul original prezintă zgârieturi fine, iar memoria sa este de 8 Gb. Prețul poate fi consultat AICI.

eMAG Telefoane iPhone SE

Noul iPhone SE este cel mai ieftin model produs de Apple si este foarte avantajos, insa nu face rabat nici de la calitate. Telefonul are disponibila functia de 4G pentru transfer de date de mare viteza, are o memorie de 16 GB si multe alte facilitati. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG Telefoane– Apple iPhone 6S Plus

Telefoanele produse de Apple sunt la mare cautare la eMAG, tocmai de aceea am ales cele mai bune modele si cele mai bune preturi pe care le gasiti pe piata. Pentru cel mai puternic model, Iphone 6S Plus, cel mai bun pret pentru modelul cu 64GB il gasiti la acest model de culoare GOLD de la eMAG. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG Telefoane – Telefon mobil Asus ZenFone 2

Telefonul mobil Asus ZenFone 2 se gaseste la oferta resigilat cu discount de peste 500 de lei. Este un telefon foarte modern si puternic, are capacitatea de a administra doua cartele SIM deodata, are o memorie de 32 GB si functie 4G. Ofertele pentru acest telefon le gasiti AICI.

eMAG Telefoane – Telefon Samsung Galaxy S8 Plus

Oferta foarte buna pentru un telefon pe care nu te-ai astepta sa il vezi la resigilate, fiind un model atat de noi. Samsun Galaxy S8 Plus, modelul Midnight Black, are un spatiu de stocare generos de 64GB, functie 4G si toate tehnologiile moderne pe care ai putea sa ti le doresti. Telefonul are mici urme de folosire si zgarieturi fine, insa este vandut cu garantie de 24 de luni si retur gratuit in 30 de zile. Oferta cu mare discount o gasesti AICI.

eMAG Telefoane – iPhone SE

Telefonul mobil iPhone SE a fost special conceput pentru ca tehnologia Apple sa devina accesibila si la un pret mult mai redus, facand rabat la calitatea carcasei dar in favoarea tehnologiei. Acum il puteti lua chiar si mai ieftin ca produs resigilat ce are doar cateva zgarieturi fine si lipsa castilor. Gasiti oferta pentru acest iPhone SE cu memorie de 64GB la URMATORUL LINK.

eMAG Telefoane – Samsung Galaxy S7 Edge

Acest telefon are marginile rotunjite pentru a facilita accesul la un meniu special, ecranul mult mai mare fata de modelele precedente, o memorie de 32GB, functie 4G si pret mult redus pentru produsul resigilat. Oferta o gasiti AICI.

eMAG Telefoane – Lenovo Moto Z

Ultimul telefon mobil pe care vi-l recomandam in cadrul acestui articol beneficiaza de o reducere de aproape 800 de lei pentru telefonul resigilat care prezinta urme de folosire si are ambalajul original deschis. Telefonul beneficiaza de garantie 24 de luni si poate fi returnat in termen de 30 de zile gratuit. Lenovo Moto Z are capacitatea de a administra doua cartele SIM deodata, are memorie de 32GB si functie 4G pentru transfer de date si internet la viteze mari. Oferta detaliata o gasiti AICI.

eMAG Telefoane - Samsung Galaxy S6 Edge

Prima oferta pe care v-o recomandam are un pret sub 2.000 de lei ceea ce este un record pentru un telefon atat de performant cum este Samsung Galaxy S6 Edge. Telefonul e dotata cu memorie de 32GB si functie 4G. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Telefoane - Telefon mobil Apple iPhone 6S

Tot un pret foarte avantajos are si telefonl mobil Apple iPhone 6S, unul dintre cele mai bine vandute telefoane de la eMAG, dar si in intreaga lume. Telefonul la un pret foarte bun este resigilat si are memoria cea mai mica, de 16GB, insa este suficienta pentru a stoca o multime de fotografii, filmari si mzuica. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Telefoane- Telefon Samsung Galaxy S6

Un model chiar si mai ieftin fata de Galaxy S6 Edge este acest model de Galaxy S6 resigilat de la eMAG. Telefonul are cea mai mica memorie din gama sa care este insa de 32gb, un spatiu suficient pentru a stoca o multime de date. Functia 4G a telefonului ajuta la transferul de date si internet de mare viteza. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Telefoane - iPhone  6S Plus

Cu un ecran mai mare, telefonul iPhone 6S Plus poate fi in mod surprinzator chiar mai ieftin cu ajutorul ofertei pentru acest telefon resigilat.Telefonul e dotat cu 16GB memorie si are culoare GOLD. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Telefoane - Telefon mobil Samsung Galaxy S7

Varful de gama al game Galaxy este modelul S7 care e foarte performant si apreciat de toti iubitorii de tehnologie de ultima ora. Telefonul are 32GB si 4G. Pretul pentru telefonul resigilat este foarte avantajos si poate fi consultat AICI.

eMAG Telefoane - Apple iPhone SE

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este pentru telefonul mobil Apple iPhone SE care este cel mai ieftin telefon produs de Apple si tocmai devine si mai ieftin cu oferta de resigilate de la eMAG. Consultati oferta completa pentru acest telefonul mobil AICI.

eMAG Telefoane – Apple iPhone 6 Plus

Un model cu display foarte generos si cu tehnologie Retina HD, dar si cu un design uniform in care componentele hardware si software functioneaza in completa armonie. Modelul are o reducere de 13% ca produs resigilat ce prezinta usoare zgarieturi ale carcasei. Pretul pentru modelul cu memorie de 64GB poate fi gasit AICI.

eMAG Telefoane – Telefon mobil Apple iPhone 6S

Cel mai vandut telefon mobil al momentului este acest model iPhone 6S pe care l-am gasit in oferta eMAG la un pret sensational. Modelul ales de noi dintre produsele resigilate de la eMAG are o memorie de 64 GB si culoarea Space Grey si in plus vine cu un cadou special. Consultati oferta completa AICI.

eMAG Telefoane – iPhone 6

Modelul clasic, alb, de iPhone 6 cu memorie de 64 GB, adica nu cel mai mic model ci unul pe care puteti stoca foarte multe fotografii, video-uri dar si aplicatii. Telefonul este resigilat la eMAG dar beneficiaza de 24 de luni de garantie. Pretul excelent il gasiti AICI.

eMAG Telefoane– iPhone 5C

Un model ceva mai vechi de telefon mobil de la Apple dar care resigilat la eMAG are un pret absolut fabulous este acest iPhone 5C. Telefonul are culoarea alba si o memorie de 16 GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Telefoane – Telefon iPhone 5S

Telefonul mobil iPhone 5S are toate calitatile unui telefon produs de Apple si in schimb pretul pentru el resigilat este foarte avantajos. Memoria telefonului este de 16 GB si are culoarea GOLD. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Telefoane iPhone resigilate – iPhone 5

Ambalajul original este deschis și deteriorat iar telefonul prezintă ușoare zgârieturi și urme de uzură pe ramă, în colțul din dreapta sus. Prețul este redus cu 1.000 de lei, fiind foarte avantajos. Oferta completă este AICI.

eMAG Telefoane – iPhone 4S

Modelul iPhone 4S costă mai puțin de 1.000 de lei, este resigilat, ambalajul original prezintă zgârieturi fine, iar memoria sa este de 8 Gb. Prețul poate fi consultat AICI.

eMAG TelefoaneiPhone SE

Noul iPhone SE este cel mai ieftin model produs de Apple si este foarte avantajos, insa nu face rabat nici de la calitate. Telefonul are disponibila functia de 4G pentru transfer de date de mare viteza, are o memorie de 16 GB si multe alte facilitati. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG Telefoane – Apple iPhone 6S Plus

Telefoanele produse de Apple sunt la mare cautare la eMAG, tocmai de aceea am ales cele mai bune modele si cele mai bune preturi pe care le gasiti pe piata. Pentru cel mai puternic model, Iphone 6S Plus, cel mai bun pret pentru modelul cu 64GB il gasiti la acest model de culoare GOLD de la eMAG. Pretul poate fi consultat AICI.