MENIU

eMAG – Te trec toate transpiratiile la Maratonul Reducerilor cand vezi astea 5 oferte Best Deals

eMAG are o promotie intitulata Maratonul Reducerilor care se desfasoara chiar dupa Black Friday si seamana foarte mult, atat ca aspect, cat si ca preturi. Noi am ales cele mai interesante 5 oferte de tip Best Deals.

eMAG – Lista tuturor produselor Best Deals din Maratonul Reducerilor poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG o tine intr-o promotie in aceasta perioada a anului si e abia inceputul. Toata nebunia a inceput desigur cu Black Friday, a continuat cu Crazy Sale imediat dupa incheierea Black Friday, iar acum in prima saptamana de dupa continua cu Maratonul reducerilor, o cursa de 5 zile cu super promotii.

Printre categoriile de produse reduse de la eMAG, unele au si subcategoria Best Deals, adica cele mai bune reduceri si cele mai populare produse. Noi le-am luat la rand si am gasit cateva uimitor de avantajoase. Stocurile eMAG s-ar putea sa se epuizeze destul de repede asa ca actionati.

eMAG – Maratonul Reducerilor – Top 5 oferte Best Deals

Iata, mai jos, cele 5 produse diverse pe care noi le-am ales pentru ca ne-au impresionat in lista celor de la eMAG.

1 Telefonul mobil Samsung Galaxy a devenit cel mai avantajos gadget modern. Telefonul dotat cu functie ddual sim pentru a administra doua cartele cu numar deodata, dar si cu o memorie de 64GB si functie 4G are reducere de 28%. Oferta completa poate fi gasita AICI.

2 Televizorul LED Star-Light, un producator renumit pentru preturile mici pe care le practica, are diagonala de 80cm si rezolutie HD, dar si cel mai mic pret fata de orice alt televizor din oferta. Detaliile le gasiti AICI.

3 Laptop Lenovo IdeaPad 130 – un laptop foarte puternic, dotat cu procesor Intel Core i3 ce atinge frecvente de pana la 2Ghz, construit pe o arhitectura Skylake, ecran de 15.6 inch, 4GB memoris si spatiu de stocare de 1TB, placa video de ultima generatie nVidia GeForce MX 110 de 2GB. Pretul cu 26% reducere poate fi gasit AICI.

4 Masina de spalat rufe SLIM Beko – capacitate de incarcare mare pentru un model slim, 7kg de rufe murdare incap in cuva, are forta de centrifugare de 1000 rotatii pe minut pentru a usca bine hainele si face parte din clasa energetiac A+++. In plus, are si mini LCD pe care afiseaza durata programelor. Pretul cu 31% reducere il gasiti AICI.

5 Frigiderul cu doua usi de la Beko face parte si el din categoria Best Deals, cu o capacitate de umplere de 306l, clasa energetica A+ si consum scazut, inaltime de 175cm, doua usi pentru doua compartimente dintre care unul e congelator, functie Safety Glaxx, dar si capacitate XXL Bottle, cu exterior din inox. Oferta cu 31% reducere, 150 de lei reducere in plus pentru Buy Back si 5 ani garantie poate fi gasita AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag maratonul reducerilor