MENIU

eMAG Tablete – Care sunt cele mai avantajoase modele

eMAG Tablete – Am ales mai multe modele de tablete care au prețuri avantajoase dar și configurații foarte bune.    

eMAG Tablete – lista completă cu tablete poate fi consultată AICI.

În continuare am selectat câteva modele de tablete care ne-au atras atenția prin configurațiile puternice și tarifele avantajoase care beneficiază și de reduceri semnificative de la eMAG în această perioadă.

eMAG Tablete – Samsung Galaxy Tab 4 T230

Acest model de tabletă de la Samsung este dotată cu un procesor foarte puternic Quad Core de 1.2 Ghz. Display-ul are 7 inch TFT și este dotat cu 1.5 Gb RAM. Spațiul de stocare este de 8 Gb și e dotat cu Wi-fi. Prețul e disponibil AICI.

eMAG Tablete – Samsung Tab A

O altă tabletă, ceva mai scumpă, dar la reducere, este acest model de la Samsung, dotată cu procesor Quad Core de 1.2 Ghz, 9.7 inch display și 1.5 Gb RAM. Tableta are un spațiu generos de stocare de 16 Gb. E dotată cu Wi-Fi, Bluetooth 4.1 și GPS. Prețul poate fi consultat AICI.

eMAG Tablete – Apple iPad Air

Un preț avantajos în această perioadă, datorită unei reduceri eMAG, are și tableta iPAD Air, varianta cu memorie de 16 Gb și Wi-fi. Tableta nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar prețul beneficiază de 13% reducere și poate fi consultat AICI.

eMAG Tablete – Apple iPad Air 2

O altă tabletă foarte performantă de la Apple este iPad Air 2, dotat cu wi-fi și spațiu de stocare de 16 Gb. Prețul are o reducere de 12% în această perioadă și îl puteți consulta AICI.

eMAG Tablete – Asus Zen Pad

O altă tabletă care ne-a atras atenția este Asus ZenPad 10 cu procesor Intel Atom Quad Core de 1.2 Ghz și display de 1.2 Ghz. Tableta se poate conecta la internet prin Wi Fi și e dotată și cu Bluetooth și GPS. Prețul poate fi consultat AICI.

 

eMAG Tablete – Asus Zen Pad S 8.0

O altă tabletă de la Asus care ne-a atras atenția cu o configurație puternică și o reducere eMAG foarte bună este modelul ZenPad S 8.0. Tabelta e dotată cu procesor Intel Atom Quad Core de 2.3 Ghz și display de 8 inch IPS. Are o memorie internă de 4 Gb și spațiu de stocare 64 Gb. Prețul poate fi consultat AICI.

eMAG Tablete – Lenovo IdeaTab A5500

O tabletă foarte avantajoasă și accesibilă pentru orice buget, care are și o reducere de 18% din preț de la eMAG este tableta Lenovo Idea Tab A5500. Tableta e dotată cu procesor Quad –Core de 1.3 Ghz și display de 8 inch IPS Multi Touch. Tableta are 1 Gb memorie și 16 Gb HDD. Prețul poate fi consultat AICI.

eMAG Tablete – Lenovo Tab Yoga 2

Această tabletă are un procesor Intel Atom cu 1.86 Ghz și display de 10.1 inch IPS și 2 Gb DDR3. Tableta are funcțiile de Wi Fi Bluetooth și GPS incorporate. Prețul îl găsești AICI.

eMAG Tablete – Allview Ax4 Nano

Una dintre cele mai avantajoase tablete este Allview Ax4 Nano care e dotată cu procesor Cortex A 7 Dual Core de 1.3 Ghz și display de 7 inch. Tableta se poate conecta la internet și prin Wi Fi dar și prin 3G. Oferta completă poate fi consultată AICI.

eMAG Tablete – AllView Viva H7 Xtreme

O altă tabletă foarte avantajoasă de la Allview care are 12% reducere de la eMAG este modelul Viva H7 Xtreme cu procesor Octa Core de 1.7 Ghz și 7 inch display. Prețul poate fi consultat AICI.

Mai multe articole despre:
null