MENIU

eMAG. Super pont:15 televizoare Samsung cu reduceri maxime astazi

Ai azi cele mai bune reduceri la televizoare Samsung, una dintre cele mai recunoscute si bune branduri. eMAG iti pune la dispozitie posibilitatea de a cumpara televizorul preferat la pretul asteptat.

Intreaga lista de televizoare Samsung de la eMAG poate fi consultata AICI.

Televizor LED Smart Samsung, 125 cm. Ai imagini mult mai reale datorita culorilor si luminozitatii clare. Te lasi cuprins de ce poate oferi televizorul si ramai surprins de cele mai precise detalii. Asadar, un televizor ce da o experienta unica in fata televizorului, cu luminozitate impresionanta si umbre pline de detalii. Ecranul este impartit in portiuni separate prin UHD Dimming pentru optimizarea culorii, claritatii si profunzimii contrastului. In plus, te bucuri de cel mai modern design si de o singura telecomanda. Vezi mai multe detalii AICI despre oferta eMAG.

Televizor LED Smart Samsung, 138 cm, 4K Ultra HD. Printre caracteristicile special ale televizorului se regaseste caption subtitle, connect share, USB HID support, wifi direct, auto power off, digital clean view, tv to mobile, mobile to tv, Bluetooth low energy, smart view, Quad-core, easy setup si multe altele. Se conecteaza usor, este super fluid cand vine vorba de navigare, totul este fin si minimalist, extrem de usor de folosit si cu un design potrivit in orice incapere. Afla mai multe despre oferta eMAG la acest produs AICI.

Televizor LED Curbat Smart Samsung, 138 cm, 4K Ultra HD. Frumusetea si inovatia sta in lucruri simple, super clare si precise. Astfel, experimentezi high dynamic range sit e bucuri de claritate ca la cinema la tine acasa. Dynamic crystal colour ofera un spectacol plin de viata prin culori clare, de cristal, care te vor surprinde la fiecare scena. Motion rate aduce la viata scenele din sport si orice continut rapid in miscare. Designul simplu si inovator iti va umple incaperea cu un spatiu ordonat si ultra modern in care vas ta televizorul tau. Te bucuri de designul 360 de grade, care va face ca orice film sa fie stralucitor din orice unghi. Afla mai multe despre acest produs vandut de eMAG AICI.

Televizor LED Samsung, 80 de cm, Full HD. Excelent atat pentru a viziona filme la tv, cat si pentru a lucra de pe calculator direct pe televizor. Asadar, nu ai nevoie de mai multe ecrane in aceeasi camera. Este excelent pentru vizionarea filmelor datorita unghiurilor de 178 de grade, dar se pot prelucra poze si imagini la fel de simplu de pe el. Faci mai multe lucruri in acelasi timp, te bucuri de filme, poze si muzica direct de pe ecran, fara sa pornesti calculatorul. Modul sport permite sa vizionati sporturile preferate la o calitate cu mult imbunatatita. Intra AICI pentru a vedea oferta eMAG la acest produs.

Televizor LED Smart Samsung, 163 cm, 4K Ultra HD. Ai un televizor imens, in care absolut toate nevoile membrilor familiei sunt satisfacute. De la seriale si filme preferate, la emisiuni si jocuri super avansate. Are super contrast, culori si imagine extraordinara, se foloseste foarte simplu pe functiile smart si navigare internet, se configureaza rapid pe reteaua de wifi, dar si pe alte device-uri din casa. Il gasesti azi la super pret pentru diagonala mare. Cumperi un super model, fiabil si usor de folosit alaturi de telecomanda. Absolut fascinant, chiar si pentru cei pretentiosi. Nu ezita sa vezi mai multe despre acest televizor vandut de eMAG AICI.

Televizor LED Smart Samsung, 108 cm, Full HD. Ai imagini cu mai multa profunzime, experimentezi detalii precise de culoare si umbre sit e bucuri de nuante de alb si negru mai clare. Ai sunet si vizionare excelenta, datorita functiei dolby digital plus si multiroom link. Il pui pe film mode pentru a te bucura din plin de filmele preferate. O alegere excelenta in ceea ce priveste raportul calitate-pret. Iata mai multe detalii AICI despre oferta eMAG la acest produs.

Televizor LED Smart Samsung, 189 cm, 4K Ultra HD. Ai un televizor impecabil, cu o diagonala imensa, inteligent si cu imagini deosebite. Te bucuri de wifi direct,web browser, auto channel search, teletext, anynet+, instant on, extended PVR, ultra clean view, smart view, 360 video player si de multe alte carcateristici superioare ale acestui produs cu super reducere numai astazi la eMAG. Intra AICI pentru mai multe detalii tehnice despre acest produs.

Televizor QLED Curbat Smart Samsung, 138 cm, 4K Ultra HD, care vine cu cadou servetele umede de curatare A+ Clean, 100 buc. Tehnologia QLED ofera culori, luminozitate si contrast cum nu ai mai vazut pana acum la niciun televizor, astfel ca nu vei mai vrea altceva. Il pozitionezi acolo unde iti place, culorile vii Q7 si unghiurile generoase de vizionare te vor ajuta sa gasesti locul ideal mult mai simplu. Cu Q engine, ai motor mult mai puternic pentru imagini perfecte si vizionare optima intotdeauna. Eleganta si rafinament, simplitate si comoditate sunt cuvintele cele mai potrivite care definesc acest televizor. Iata AICI detalii despre oferta eMAG la acest produs.

Televizor QLED Curbat Smart Samsung, 123 cm, 4K Ultra HD. Un televizor cu deschidere si functionalitate imediata, foarte usor si rapid de folosit. Ai claritate exceptionala a imaginii, culoare si sunet impecabile, meniu de lucru usor, un televizor foarte bun. Ai accesorii premium, design premium si te bucuri de cea mai spectaculoasa imagine, de vizualizare superioara. Tot ce se poate spune de acest televizor este la superlative, inclusiv raportul calitate-pret. Intra AICI pentru a vedea mai multe despre oferta eMAG la acest produs.

Televizor QLED Curbat Smart Samsung, 189 cm, 4K Ultra HD. Nu ii poti rezista acestui televizor superb si elegant, foarte performant, care iti aduce cea mai tare experienta cinema in propria casa. Te conectezi in mod invizibil, ai mult mai mult spatiu in camera, fara cabluri incurcate. Gandit intr-un design desavarsit si modern, ai parte de simplitate si minimalism pe ambele parti. Noul Q8C se monteaza rapid si usor pe perete, fara sa ramana spatiu intre cele doua, se potriveste astfel perfect in orice camera. Ai rame super subtiri, cu design integral din metal, toate de cea mai buna calitate, pentru a te bucura din plin de cel mai performant televizor. Vezi AICI detalii despre oferta eMAG la acest televizor.

Televizor LED Smart Samsung, 208 cm, 4K Ultra HD. Ecranul edge LED pune in prim plan uniformitatea luminozitatii, iar designul acestui televizor este de cea mai buna calitate. Continutul HDR se vede excelent, sistemul de operare este rapid si intuitiv. Se conecteaza usor prin Bluetooth la telefon sau laptop, arata excelent fara margini, are imaini superbe, iar aplicatiile sunt excelente. Creat cu atentie deosebita asupra detaliilor, cu o multime de programe de conecatre si reglare a sunetului si imaginii. Nu ezita sa intri AICI si a vezi detaliile acestei oferte eMAG.

Televizor QLED Smart Samsung, 163 cm, 4K Ultra HD. Gama larga de culori Q9F nu se poate compara cu nicio alta gama. Te pierzi in secvente fara sa vrei datorita claritatii imaginii, care se vede pana in cele mai subtile detalii. Ai unghi generos de vizualizare, Q engine, cu motor puternic pentru vizualizare optimizata, fara cabluri in dezordine, astfel ca totul este aranjat si ordonat mereu in camera. Cu un astfel de televizor pe perete, elementele de décor vor arata mult mai bine. Arata excelent pe ambele parti, datorita designului desavarsit si impecabil. Afla mai multe detalii despre acest produs AICI.

Televizor LED Samsung, 59 cm, Full HD. Calitatea imaginii foarte buna cu culori vii, timp de raspuns excelent, se preteaza perfect ca si monitor sau pentru emisiuni sportive, design si ergonomie buna, conectivitate multipla. Este usor, la un pret extraordinar pentru ceea ce ofera, interfata intuitive si transformator extern, pe cablu. Astfel, este un produs excelent atat ca televizor, cat si ca monitor de lucru. Afla AICI detalii despre oferta eMAG.

Televizor QLED Curbat Smart Samsung, 138 cm, 4K Ultra HD. Noua gama QLED vine cu un design futurist, finisaj de calitate, spate de aluminiu eloxat, picior masiv, folie pentru protectia ecranului. Telecomanda este si ea cu un design deosebit, futurist, iar initializarea este foarte usoara, comenzile sunt rapide, procesorul foarte bun si aplicatiile la indemana. Ai navigare foarte rapida, pretul este excelent pentru cate ofera acest super televizor. Intra AICI pentru a vedea intreaga oferta eMAG la acest televizor.

Televizor LED Curbat Smart Samsung, 138 cm, Full HD. Un televizor cu deschidere si functionalitate imediata, foarte usor si rapid de folosit. Ai claritate exceptionala a imaginii, culoare si sunet impecabile, meniu de lucru usor, un televizor foarte bun. Partea de smart este foarte bine realizata, se misca rapid si este foarte usor de utilizat. Ai imagine impresionanta chiar daca este full HD si raportul calitate pret este unul dintre cele mai avantajoase. Vezi AICI intreaga oferta eMAG pentru acest produs.

Mai multe articole despre:
null