MENIU

eMAG Summer Sales – Topul celor mai mari reduceri pentru telefoanele iPhone si Samsung

eMAG Summer Sales este o promotie ce vine cu reduceri ce ajung chiar si la 75%. Telefoanele Samsung si Apple nu scapa nici ele fara reduceri foarte importante.

eMAG Summer Sales – Toate ofertele pentru telefoanele mobile pot fi gasite AICI.

eMAG Summer Sales are reduceri foarte importante pentru mai multe categorii de produse printre care si telefoanele mobile. Am selectat si noi cele mai bune oferte pentru iPhone-uri si Samsung-uri si vi le prezentam in cadrul acestui articol.

eMAG Summer Sales – iPhone 5S

Prima oferta pentru un telefon mobil de la eMAG Summers Sales pe care v-o prezentam este cea pentru iPhone 5S. Acest telefon mobil nu are nevoie de nicio prezentare, pastreaza calitatea Apple desi este un model ceva mai vechi dar inca actual ca si tehnologie. Pretul are o reducere importanta si poate fi gasit AICI.

eMAG Summer Sales – iPhone SE

O alta oferta foarte avantajoasa de la eMAG Summer Sales pentru un telefon de la Apple este cea pentru modelul iPhone SE. Este cel mai nou telefon iPhone si este cel mai ieftin dintre cele actuale. Pastreaza toata tehnologia modelului 6 insa are un pret mult redus. Oferta pentru telefonul cu 16 GB memorie poate fi gasita AICI.

eMAG Summer Sales – iPhone 6

Nu credeati ca o sa aiba iPhone 6 o asemenea oferta. Cu ajutorul promotiei eMAG Summer Sales, pretul pentru acest telefon a devenit unul mai accesibil. Telefonul din promotie are o memorie de doar 16 GB care este insa suficienta pentru a stoca o multime de aplicatii, muzica, poze si filmari pe care le faceti. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Summer Sales – Apple iPhone 6S

Modelul 6S are un display mai mare, mai generos si are cateva avantaje fata de modelul precedent, insa pretul nu este cu mult mai mare, mai ales ca beneficiaza de o reducere importanta in cadrul promotiei eMAG Summer Sales. Pretul cu discount de 300 de lei poate fi gasit AICI.

eMAG Summer Sales – Samsung Galaxy S6

Trecem la rivalul Apple, Samsung. Si telefoanele produse de Samsung au reduceri mai mari ca niciodata in cadrul eMAG Summer Sales. Prima oferta pe care v-o recomandam are un discount de 28%. Samsung Galaxy S6 este dotat cu o memorie de 32 GB si functia de 4G. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Summer Sales – Samsung Galaxy S7 Edge

Acest telefon mobil este varf de gama insa pretul in cadrul promotiei eMAG Summer Sales are o reducere de 8%. Telefonul aflat la oferta este cel dotat cu memorie de 32GB si viteze 4G pentru transferul de date si internet. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Summer Sales – Telefon mobil Samsung Galaxy A5

Tot din gama Galaxy de la Samsung, un pret foarte bun dar si un stoc ce se apropie de epuizare are telefonul Samsung Galaxy A5. Acest telefon e dotat cu 16 GB memorie. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG Summer Sales – Samsung Galaxy J1

Ultima oferta pe care v-o recomandam este o oferta speciala pentru telefonul mobil Samsung Galaxy J1 care e dotat cu o memorie de 8 GB si are functie 4G. Pretul si toate detaliile tehnice pot fi gasite AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag summer sales