MENIU

eMAG Summer Crazy Days. Top 7 cele mai apreciate telefoane mobile

eMAG are o multime de promotii si preturi bune pentru telefoanele mobile. Chiar si cele mai populare 7 modele au preturile cu reduceri mari.    

eMAG Summer Crazy Days – Lista tuturor celor mai populare telefoane mobile poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG Summer Crazy Days este cel mai mare retailer online din Romania si vine cu reduceri impresionante de multe ori pentru telefoanele mobile. Aceste gadgeturi sunt cele mai populare si mai vandute la momentul actual.

eMAG Summer Crazy Days – Telefon mobil Apple iPhone 8 Plus

Cel mai popular telefon mobil este iPhone 8 Plus care are un ecran ceva mai mare fata de modelul simplu. In plus, oferta de la eMAG Summer Crazy Days include atat o reducere semnificativa de pret cat si o surpriza destul de importanta. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG Summer Crazy Days – Samsung Galaxy S8

Continuam prezentarea celor mai populare telefoane mobile cu locul 2 care e ocupat de un model de la rivalul iPhone, Samsung. E vorba despre telefonul mobil Samsung Galaxy S8 care e varf de gama al producatorului si inregistreaza vanzari foarte bune, avand tehnologie de ultima generatie. Telefonul are memorie de 64GB si pretul redus cu 16%, pe care il gasiti AICI.

eMAG Summer Crazy Days – Telefon Apple iPhone 6

Poate parea surprinzator, insa pe locul 3 se afla un telefon mobil de la Apple, model mult mai vechi, care insa are tehnologie actuala si pret extrem de mult redus. E vorba de iPhone 6 care e inca foarte actual si face fata tuturor aplicatiilor populare acum, insa pretul sau e redus cu 29% si costa mult sub 2.000 de lei. Oferta pentru telefonul cu 32GB memorie poate fi gasita AICI.

eMAG Summer Crazy Days – iPhone 7

Iata ca cei de la Apple reusesc sa ocupe foarte multe pozitii din clasamentul celor mai populare si mai vandute telefoane mobile, tocmai datorita faptului ca produc tehnologie performanta si de buna calitate. Modelul iPhone 7 are un pret rezonabil, beneficiaza de una dintre cele mai mari reduceri din ultimul timp, e vorba de 21% discount, pentru modelul cu 32GB spatiu de stocare si functie 4G. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG Summer Crazy Days – Telefon IpHONE x

Cu toate ca s-au inregistrat o multime de stiri despre oprirea productiei de telefoane Apple iPhone X, modelul e inca printre cele mai populare si mai vandute de la eMAG Summer Crazy Days. Telefonul are un spatiu de stocare generos de 64GB pe care pot fi puse o multime de fotografii, filmari, aplicatii si muzica, are si functia speciala 4G pentru viteza mare la internet si la transferul de date. Oferta impreuna cu un cadou special poate fi gasita AICI.

eMAG Summer Crazy Days – Galaxy S8 Plus

Iata ca si modelul Galaxy S8 Plus prinde clasamentul celor mai vandute 7 telefoane mobile ale inceputului de an. Principalul atuu al telefonului este ecranul mare, deosebit, marginile rotunjite care permit accesarea rapida a meniului special, memoria de 64GB dar si reducerea de 17% pe care o inregistreaza la eMAG Summer Crazy Days. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Summer Crazy Days – Telefon mobil Huawei P9 Lite

Ultima oferta pe care v-o prezentam este pentru telefonul mobil Huawei P9 Lite, singurul care reuseste in top 7 cele mai vandute telefoane mobile sa sparga dominatia Samsung si Apple. Acest telefon de foarte buna calitate are functia Dual Sim, adica poate administra doua cartele cu numar deodata, are memorie de 16GB si functie 4G. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Mai multe articole despre:
null