MENIU

eMAG Stock Busters – Topul televizoarelor cu cele mai mari discounturi. Reduceri chiar si de 54%

eMAG Stock Busters este o promotie de lichidare de stocuri a celui mai mare retailer online din Romania. Ofertele la televizoare sunt senzationale.

eMAG Stock Busters – Lista cu toate televizoarele disponibile la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG Stock Busters se afla deja in a doua zi de promotie din cele 3, reducerile ating chiar si pragul de 50%. Am gasit si noi cateva televizoare foarte puternice ce au preturile reduse foarte mult. Intr-un caz exista chiar discount de 54%. Iata ofertele:

eMAG Stock Busters – Televizor LED Smart Samsung

Primul televizor pe care vi-l prezentam este produs de Samsung, un brand ce s-a impus pe piata electronicelor si electrocasnicelor din toata lumea. Acest televizor stabileste un adevarat record in materie de reduceri de pret la eMAG Stock Busters, avand discount de 54%. Diagonala sa e de 152cm, rezolutie 4K ULTRA HD, iar pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Smart Samsung

Continuam tot cu un model foarte avantajos de la Samsung. Acest model de televizor are diagonala de doar 100cm, ideal pentru dormitor de dimensiuni mici sau medii, insa calitatea imaginii este impecabila la rezolutia ce a mai buna de pe piata 4K ULTRA HD. Pretul televizorului cu reducere de 44% poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Televizor Smart LG

Televizorul smart de la LG poate fi conectat la internet dar si la toate dispozitivele mobile ce se afla in locuinta ta. Televizorul are o diagonala generoasa de 139cm si reda imagini 4K ULTRA HD pe acest display impecabil.. Pretul are o reducere de aproape 50% si poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Smart LG

Ultima oferta foarte avantajoasa pentru un televizor pe care v-o prezentam in cadrul acestui articol este pentru un model produs de Philips. Televizorul indeplineste toate functiile smart si poate fi conectat la internet, dar si la telefonul mobil sau tableta. In plus, acest TV are un display de tip LED, de foarte buna calitate si de dimensiuni generoase, avand o diagonala de 139cm. Rezolutia la care reda imaginile este 4k ultra hd. Pretul beneficiaza in cadrul promotiei eMAG Stock Busters de o reducere de 40% si poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag stock busters