MENIU

eMAG - Stock Busters - TOP 5 cele mai puternice masini de spalat rufe, ce preturi au la reducere

eMAG - Stock Busters aduce reduceri foarte mari chiar si pentru cele mai spectaculoase si mai puternice electrocasnice, care in mod normal au preturi destul de inacesibile.

eMAG - Lista cu toate masinile de spalat rufe performante ce au reducere poate fi consultata AICI.

eMAG are o promotie speciala de lichidare de stocuri prin care scade preturile mai multor produse, inclusiv electrocasnice, cu pana la 75%. Noi am selectat in cadrul acestui articol cele mai performante masini de spalat rufe din oferta de la eMAG si va prezentam calitatile lor dar si preturile.

eMAG - Masina de spalat rufe Miele

Desi este un brand mai putin cunoscut la noi in tara, masina de spalat rufe de la MIELE este una de lux, foarte performanta, are o capacitate de incarcare dintre cele mai mari, de 8kg, face parte din clasa energetica A+++, deci este foarte economicoasa in ciuda capacitatii de a spala foarte multe haine deodata si are 1600 rotatii pe minut. Oferta poate fi consultata AICI.

 eMAG - Bosch

Unul dintre modelele cele mai performante de la Bosch este aceasta masina de spalat rufe WAY32891EU care are o capacitate chiar mai mare de incarca fata de modelul prezentat precedent, face parte din clasa energetica A+++ = 30% si are 1600 RPM. Pretul beneficiaza de o reducere consistenta si stocul este aproape de epuizare. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG - Masina de spalat rufe Samsung

Masina de spalat rufe Samsung Crystal Blue este foarte performanta, cu un design deosebit, futurist, dar si calitati uluitoare cum ar fi smart control prin wifi, capacitate de incarcare de 10kg, 1600 RPM si clasa energetica A+++ - 50%. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG - Uscator de rufe Siemens

Va oferim o promotie foarte avantajoasa si pentru un uscator de rufe foarte performant de la Siemens, are capacitate de condensare si pompa de caldura, capacitate de incarcare de 9kg si face parte din clasa energetica A++. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Uscator de rufe AEG

Ultima oferta pe care v-o prezentam este tot pentruun uscator de rufe foarte performant care e dotat cu pompa de caldura, capacitate de incarcare cu rufe umede de 8kg, face parte din clasa energetica A+++ si are motor de tip Inverter si in plus comenzile se fac pe un ecran de tip LCD Touch. Oferta poate fi gasita AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag