MENIU

eMAG Stock Busters – Samsung si iPhone – Ce preturi au toate modelele la lichidare de stoc

eMAG Stock Busters – Promotia de lichidare de stocuri de la cel mai mare retailer online din Romania aduce si discounturi pentru cele mai populare telefoane mobile ale momentului.

eMAG Stock Busters – Lista tuturor telefoanelor mobile aflate la lichidare de stoc poate fi consultata AICI.

eMAG Stock Busters se apropie de sfarsit si noi va prezentam ofertele care au mai ramas inca valabile dar in stoc limitat. Telefoanele mobile de la Apple si Samsung sunt mereu printre cele mai cautate, asa ca am ales sa va prezentam ce reduceri au in cadrul acestei promotii.

eMAG Stock Busters – Telefon mobil Apple iPhone 5S

In cadrul eMAG Stock Busters este disponibila o oferta cu reducere semnificativa pentru un telefon mobil de la Apple ceva mai vechi insa cu tehnologie foarte actuala. iPhone 5S cu memorie de 16GB are o reducere ce il aduce la un cost mult sub 1.500 de lei. Oferta o gasiti AICI.

eMAG Stock Busters – Samsung Galaxy S7

Cel mai nou telefon mobil de la Samsung, varful de gama, are si el o reducere surprinzatoare si semnificativa de la eMAG in cadrul promotiei de lichidare de stocuri. Samsung Galaxy S7 cu memorie de 32GB si functie 4G pentru transfer de date si internet de mare viteza poate fi achizitionat cu putin peste 2.000 de lei si beneficiaza de o garantie de 24 de luni. Oferta o gasiti AICI.

eMAG Stock Busters – Apple iPhone SE

Cei de la Apple au scos special un telefon mobil care sa includa tehnologie cat mai actuala la cel mai mic pret posibil, avand in vedere ca telefoanele lor au costuri ceva mai ridicate. iPhone SE se regaseste acum si in promotia de lichidare de stoc cu 15% reducere pentru modelul cu 16 GB. Acest telefon are si functie 4G si modelul Gold poate fi achizitionat cu un pret foarte bun de AICI.

eMAG Stock Busters – Apple iPhone 7

Un alt telefon mobil de la Apple ce are o reducere foarte buna la eMAG Stock Busters este modelul iPhone 7, cel mai nou si mai performant model. Varianta cea mai ieftina este, desigur, cea cu doar 32GB memorie, insa este o memorie suficienta pentru a stoca o multime de aplicatii, jocuri, filmari video si fotografii dar si muzica. Consutati oferta si detaliile ei AICI.

eMAG Stock Busters – Samsung Galaxy S7 Edge

Telefonul mobil Samsung Galaxy S7 Edge are cea mai mare reducere de pret dintre telefoanele de top aflate in promotia eMAG Stock Busters. Acest telefon mobil are o memorie de 32GB, functie 4G si margini rotunjite pentru acces facil la meniu, dar si pentru un design deosebit si unic. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG Stock Busters – Apple iPhone 7 Plus

Ultima oferta pe care v-o recomandam pentru telefoane mobile de top de la eMAG Stock Busters este pentru iPhone 7 Plus, telefonul de la Apple ce are cel mai mare ecran. Oferta este valabila pentru modelul dotat cu 32GB si poate fi gasita AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag stock busters