MENIU

eMAG Stock Busters – Lichidare de stoc pentru desktopuri. 6 configuratii foarte avantajoase

eMAG Stock Busters este o promotie de lichidare de stocuri ce acopera si categoria de desktopuri. Preturi foarte bune si reduceri mari chiar si pentru Mac-uri.

eMAG Stock Busters – Lista tuturor configuratiilor desktop aflate la lichidare de stoc poate fi consultata AICI.

eMAG Stock Busters este promotia ce vine cu reduceri de pana la 50% pentru mai multe produse aflate la lichidare de stoc, inclusiv mai multe configuratii desktop PC. Am selectat si noi 6 oferte foarte avantajoase pe care vi le prezenta, mai jos, in detaliu:

eMAG Stock Busters – Sistem desktop PC HP EliteDesk 705

Oferta foarte buna cu reducere de 49%, una dintre cele mai mari reduceri din promotia de lichidare de stocuri. Sistemul destkop PC HP Elite Desk 705 G2 DM este cel vizat de reducere. Acest desktop este dotat cu procesor AMD PRO ce are o frecventa de 1.6 Ghz, 8GB memorie si 128GB spatiu de stocare de tip SSD. In plus, la achizitionare primiti si sistemul de operare Window 10 Pro si o tastatura. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Sistem desktop PC Lenovo IdeaCenter 300

Continuam cu o oferta la fel de avantajoasa ce prezinta un discount de 37% pentru sistemul desktop Lenovo IdeaCenter 300. Acest calculator e dotat cu unitate optica DVD-ROm dar si cu placa video foarte performanta nVidia GeForce GT720 de 2GB. Sistemul are procesor Intel Pentium de 1.6 Ghz Braswell, memorie 4GB si spatiu de stocare de 500GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Desktop IT Galaxy Player

Un brand mai putin cunoscut care insa are un pret foarte avantajos si o garantie de 24 de luni. Sistemul IT Galaxy Player are procesor Intel Core i5 de 3.3 Ghz, 8GB DDR4, 120 GB SSD dar si 1TB HDD. Toate detaliile ofertei le gasiti AICI.

eMAG Stock Busters – Pachet promotional desktop si monitor

Oferta foarte avantajoasa pentr sistemul desktop Serioux Classic, modelul C5 care are procesor Intel Celeron Dual Core de 1.6 Ghz, 2GB RAM si 500 GB HDD. Calculatorul are si placa video Intel HD Graphics dar include in oferta si un monitor de tip LED cu diagonala de 18.5 inch, WIDE, VGA. Toate detaliile ofertei si pretul cu 400 de lei reducere pot fi gasite AICI.

eMAG Stock Busters – Desktop Asus K31

Putin peste 1.500 de lei costa acest calculator incredibil de puternic si cu un raport pret calitate extrem de avantajos. Sistemul desktop Asus are procesor Intel Core i3 de 3.7 Ghz Skylake, 4GB memorie si 1TB spatiu de stocare. In plus, laptopul face fata celor mai noi jocuri de pe piata, fiind dotat cu placa video nVidia GeForce GT 730 de 2GB. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG Stock Busters – Sistem Desktop PC iMac 27

Ultima oferta pe care v-o prezentam este pentru sistemul desktop produs de Apple. iMac 27 are procesor Intel Quad Core i5 de 3.3 Ghz Haswell, ecran RETINA 5k de 27 d einch, 8GB memorie si un spatiu de stocare de 1TB. Restul detaliilor dar si pretul le gasiti AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag stock busters