MENIU

eMAG Stock Busters – Frigiderele Side by side, reduceri de pret de pana la 50% la lichidare de stoc

eMAG Stock Busters – Electrocasnicele sunt vizate de reduceri uriase de pret in aceste zile.

eMAG Stock Busters – Lista tuturor modelelor de frigidere side by side poate fi consultata AICI.

eMAG Stock Busters are reduceri de pana la 50% pentru o multime de produse, dar dintre acestea sunt vizate si frigiderele de tip Side by side pe care le-am vizat si noi. Iata ce oferte avantajoase am gasit:

eMAG Stock Busters – Side by side Beko

Prima oferta pe care v-o recomandam este si una dintre cele mai avantajoase de pe piata. Frigiderul beneficiaza de o reducere de pret de 29%, are volum de depozitare de 558l, face parte din clasa energetica A+ si are o inaltime de 179cm. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Stock Busters – Hotpoint

Continuam cu o oferta foarte buna de frigider side by side de la Hotpoint. Acest frigider este dotat cu dozator de lichide pe usa, ceea ce face accesul mult mai faci, fara a deschide usa. Frigiderul are volum de depozitare de 515l, face parte din clasa energetica A+ si are functie Full No Frost. Pretul frigiderului il gasiti AICI.

eMAG Stock Busters – Frigider Electrolux

Reducere de 29% intre frigiderul side by side de la Electrolux. Acest frigider este foarte incapator pentru toate stocurile de alimente pe care vrei sa le faci, are volum de 536l, face parte din clasa energetica A+ si inaltime de doar 177cm. Exteriorul frigiderului este din inox antiamprenta foarte usor de curatat si intetinut. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG Stock Busters – Frigider Side by side Sharp

SHarp este un brand renumit si cu vechime atat in producerea de electronice cat si electrocasnice. Acest frigider de tip side by side este unul dintre cele mai economicoase, facand parte din clasa energetica A++, foloseste tehnologia J Tech Inverter, are functie No frost pentru a pastra alimentele proaspete o perioada indelungata si are un pret cu 25% mai mic. Oferta completa o gasiti AICI.

eMAG Stock Busters – Haier

Reducere de 21% pentru ultima oferta pe care v-o prezentam in cadrul acestui articol. Frigiderul side by side Haier are volum de 518 si un design minimalist. Frigiderul face parte din clasa energetica A+, are functie No Frost, inaltime de 180cm si culoarea argintie. Pretul poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag stock busters