MENIU

eMAG – Stock Busters – Aparate de aer conditionat cu discounturi foarte mari

eMAG Stock Busters vine cu preturi mici pentru mai multe modele de aparate de aer conditionat, atat de necesare in aceasta vara caniculara.

eMAG Stock Busters – Lista completa cu toate aparatele de aer conditionat aflate la promotie poate fi consultata AICI.

eMAG Stock Busters este o promotie foarte importanta a celui mai mare retailer online din Romania care dureaza 3 zile si preturile au discounturi de pana la 75%. Printre ofertele la reducere se afla si mai multe modele de aparate de aer conditionat. Am selectat si noi cateva dintre cele mai interesante si mai avantajoase aparate de aer conditionat si vi le prezentam mai jos.

eMAG – Stock Busters – Aparat de aer condigionat LG Econo

Dupa cum ii spune si numele, aparatul de aer conditionat LG Econo este un aparat economicos din punct de vedere energetic, el face parte din clasa A+, are o putere de 9000BTU si functiile de JET COOL pentru racire rapida, autocuratare si filtrul de protectie este dublu. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Stock Busters – Beko

Beko este un producator renumit pentru electrocasnice, iar calitatea aparatului de aer conditionat nu poate fi pusa la indoiala. Aparatul pe care vi-l recomandam este un model SLIM cu dimensiuni reduse, are putere de 9000BTU, face parte din clasa energetica A++ si are filtrul Cold Plasma Ion Generatori, dar si filtrul 4 in 1 si functiile de dezumidificare, auto restart si un kit de instalare inclus. Pretul cu reducere de 25% poate fi gasit AICI.

eMAG – Stock Busters – Aparat de aer conditionat Star Light

Cei de la Star Light sunt renumiti pentru preturile foarte avantajoase pe care le au la aparatele de aer conditionat si nu numai. Modelul pe care vi-l recomandam noi astazi din oferta eMAG Stock Busters este un aparat de aer conditionat de tip Inverter ce are un discount de 25%. Aparatul are putere de 18000 BTU, face parte din clasa energetica A++, e dotat cu display, control prin WIFI si kit de instalare inclus. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Stock Busters – Samsung

Cei de la Samsung pastreaza calitatea la nivel foarte ridicat si cand vine vorba de producerea de aparate de aer conditionat. Aparatul pe care vi-l recomandam de la Samsung are putere de 12000 BTU, face parte din clsa energetica A++, are filtrul HD antibacterian, functie Fast cool si auto restart. Pretul cu reducere de 25% poate fi gasit AICI.

eMAG – Stock Busters – Aparat de aer conditionat Heinner

Ultimul model de aparat de aer conditionat cu pret foarte avantajos pe care vi-l recomandam in cadrul acestui articol este fabricat de Heinner. Aparatul e de tip Inverter, putere de 12000 BTU, clasa energetica A++ si in plus are posibilitatea de a fi controlat prin WIFI de la distanta, e dotat cu filtrul HD, display LCD si functie de auto restart si autodiagnoza. Aparatul este foarte elegant si are culoarea rosie. Pretul cu reducere de 21% poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag stock busters