MENIU

eMAG Stock Busters – 5 televizoare fantastice cu reduce de 50% la lichidare de stoc

eMAG Stock Busters vine cu oferte uimitor de performante. Noi am aruncat o privire peste promotiile la televizoare.

eMAG Stock Busters – Lista cu toate televizoarele aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG Stock Busters se apropie de sfarsit in aceste momente, insa se mai gasesc inca reduceri cu 50%. Am gasit si noi 5 oferte de televizoare cu preturile scazute aproape la jumatate. Iata-le:

eMAG Stock Busters – Smart Samsung

Prima oferta pe care v-o recomandam are un discount de exact 50% si este uimitor pretul pentru ca vorbim despre un televizor ce are in dotarea sa absolut orice ti-ai putea dori. In primul rand, televizorul are un ecran de tip LED foarte performant ce are o diagonala de 176cm, rezolutie 4K ULTRA HD si e dotat cu toate functiiel Smart. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG Stock Busters – Televizor Panasonic

Trecem la o alta categorie de televizoare, cu o diagonala ceva mai mica, insa tot suficient de mare pentru a face fata unui living urias. Televizorul de la Panasonic are diagonala de 126cm, este dotat cu toate functiile Smart si reda imagini impecabile la rezolutie 4K ULTRA HD. Oferta include si un discount la fel de impresionant ca diagonala sa: 41%. Puteti gasi pretul AICI.

eMAG Stock Busters – LED Curbat Samsung

Este incredibil ca se gaseste un asemenea televizor cu diagonala de 138cm, display curbat de tip LED la un pret sub 3.000 de lei, dupa reducerea de 47% de la promotia de lichidare de stocuri. Televizorul este smart si poate fi conectat la internet si la dispozitivele mobile din locuinta ta, iar imaginile sunt redate la rezolutie Full HD. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG Stock Busters – Smart LG

Continuam cu un televizor foarte avantajos de la LG. Acest model e dotat cu functiile Smart, are diagonala de 139 cm si cea mai buna rezolutie de pe piata 4K ULTRA HD. Televizorul beneficiaza de o reducere de pret de peste 2.200 de lei si beneficiati si de o garantie de 24 de luni. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – SUHD Curbat Samsung

Ultima oferta pe care v-o recomandam este si una dintre cele mai costisitoare insa are o reducere de pret de 44%, lucru destul de rar pentru un asemenea model. Televizorul de la Samsung pe care vi-l recomandam are display curbat de 138cm diagonala si rezolutie 4K ULTRA HD. CUm era de asteptat, televizorul e dotat si cu toate functiile Smart. Oferta poate fi gasita AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag stock busters