MENIU

eMAG – Smecheria prin care poti afla primul de noutatile de Black Friday si nu numai

eMAG este in pas cu tehnologia, asa ca are o multime de optiuni prin care sa te informeze cat mai rapid despre noile oferte.    

eMAG - noutatile de pe site-ul celui mai mare retailer online pot fi gasite AICI.

eMAG are mai multe metode prin care isi poate anunta clientii despre noutatile disponibile pe site. Va recomandam si noi cateva ‚smecherii’ prin care sa fiti mai conectati cu noutatile eMAG.

eMAG – Newsletter

eMAG are un newsletter la care va puteti abona cu ajutorul contului de Facebook. INTRATI AICI si abonati-va pentru ca acolo se anunta noutatile despre Black Friday si nu numai.

Promotiile mai putin vizibile sunt trimise intr-un newsletter saptamanal care va informeaza amanuntit despre anumite categorii de produse ce beneficiaza de reduceri sau promotii speciale.

eMAG – Push Notification

Atunci cand intrati din browserul dumneavoastra de internet de pe telefonul mobil sau de pe desktop, cei de la eMAG va intreaba daca doriti optiunea de Push Notification.

 

Cu ajutorul acestei optiuni este ideal pentru ca puteti afla foarte repede cand sunt promotii rapide ce dureaza doar o ora sau doua pe site, dar si alte notificari utile. Merita sa va abonati pentru ca in general promotiile anuntate astfel sunt de scurta durata sau cu putine stocuri care se epuizeaza instant, asa cum se intampla si de Black Friday.

eMAG – Aplicatia retailerului

eMAG are si o aplicatie de telefon mobil. Ea poate fi descarcata DE AICI pentru cei cu telefoane Android, in timp ce pentru cei cu iPhone aplicatia SE DESCARCA DE AICI.

Cu ajutorul aplicatiei poti sa iti pregatesti cumparaturile din timp, sa iti pui la favorite produsele pe care te gandesti sa le cumperi si sa primesti notificari cand pretul lor scade.

Toata lumea in ziua de astazi foloseste aplicatiile de mobil pentru ca un telefon e mai mereu la indemana ta, in timp ce pe calculator cel mai probabil vei intra mai rar.

De Black Friday promotiile au pornit chiar mai devreme putin pe aplicatia de mobil, iar cei mai multi clienti au folosit-o pentru a actiona repede la cumparaturi. Iti setez datele de contact si cardurile dinainte si cand vezi produsul rapid ai optiune de achizitionare rapida pentru a evita lichidarea stocului, asa cum se intampla in dimineata celui mai mare eveniment de cumparaturi, Vinerea Neagra.

Mai multe articole despre:
null