MENIU

eMAG se joaca de-a ‘ofertele si vanatorii’ – Prinde si tu discountul cel mai mare la Stock Busters

eMAG are promotia de lichidare de stocuri Stock Busters timp de 3 zile pe site. Toti  ne transformam in adevarati vanatori de reduceri atunci cand preturile bune apar la orizont.

eMAG – Lista tuturor ofertelor disponibile in cadrul promotiei de lichidare de stocuri Stock Buster poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG a dat tonul reducerilor pe final de luna februarie, cu 3 zile de lichidare de stocuri pentru o groaza de articole. De la laptopuri, telefoane mobile, tablete pana la televizoare, electrocasnice mici si mari, piese de mobilier, articole de ingrijire personala, parfumuri, cosmetice, carti, jucarii si articolepentru cei mici, pana la bricolaj, petshop, fashion sau sport.

eMAG Stock Busters – Laptopurile sunt la putere

In primul rand, laptopurile par vizate de reduceri importante de preturi in cele 3 zile de discounturi la lichidarile de stoc de la eMAG. Ofertele nu se limiteaza doar la laptopuri in acest segment de tehnologie, ci ajung si la desktopuri, mobitoare, componente pc, gaming, periferice, imprimante si scanere, retelistica si servere, ups-uri, software, dar si accesorii laptop, birotica si papetarie. Toate pot fi gasite  AICI.

Laptop 2 in 1 Acer One 10

Dintre toate laptopuri, probabil cea mai mare reducere de pret care ne-a atras atentia o are laptopul de la Acer, e vorba de modelul de tip 2 in 1 care se poate transforma in tableta. Acest laptop are procesor Intel Atom de 1.44 Ghz, ecran de 10.1 inch, de tip IPS si cu functie touchscreen, 2GB memorie si 32GB spatiu de stocare. Toate detaliile ofertei cu 38% reducere le gasiti AICI.

Telefoane, tablete si gadgeturi la eMAG

Cea mai cautata categorie de produse atunci cand sunt reduceri la eMAG, si in special cand sunt lichidari de stocuri, este aceea a telefoanelor mobile. Azi avem parte de reduceri uriase la telefoane mobile si nu numai. Mai sunt atinse de discounturi si categoriile de tablete, smartwatch-uri, bratari fitness, incarcatoare, cabluri si suporturi auto, ochelari vr, acumulatori externi, huse si folii telefoane dar si accesorii telefoane mobile, smart home, vr, app enabled, accesorii tablete, accesorii smartwatch si bratari fitness dar si tigari electronice. Pe toate le gasiti listate impreuna cu pretul la reducere AICI.

Telefon mobil Huawei P10

Cea mai avantajoasa oferta pentru un telefon mobil pare sa fie cea pentru modelul Huawei P10 cu functie Dual Sim, adica ce poate administra doua cartele sim deodata. Telefonul are spatiu de stocare de 64GB si functie 4G, iar designul este Graphite Black, foarte elegant. Oferta de la eMAG are o reducere de pret de 26% si o gasiti AICI.

eMAG – Televizoare, electronice, auto si gaming

Continuam cu o alta categorie de produse foarte cautata, cea a televizoarelor, dar si a electronicelor in general si a produselor auto si gaming. In aceasta categorie aveti reduceri de la eMAG de pana la 50% pentru anvelope, televizoare dar si accesorii TV, cat si videoproiectoare, home cinema si audio hi fi, ebook readere si audio portabile, foto video, gaming, anvelope, navigatii gps si electronice auto, accesorii si intretinere, vehicule electrice dar si filme si muzica. Pe toate le gasiti listate AICI.

Televizor Samsung cu 48% reducere

Una dintre cele mai tari oferte din intreaga promotie de la eMAG este cea pentru acest televizor QLED de exceptie de la Samsung. Televizorul are o configuratie care o sa va lase cu gura cascata: diagonala sa e de 138cm si are ecran curbat pentru o experienta de vizionare exceptionala, rezolutie 4k ultra hd si toate functiile smart disponibile. Oferta completa cu 48% reducere poate fi gasita AICI.

Electrocasnice mari si climatizari de la eMAG

Electrocasnicele mari au reduceri si mai mari la eMAG. Ofertele pentru electrocasnice par sa fie cele mai numeroase in cadrul promotiei Stock Busters de lichidare de stocuri. Gasiti aici masini de spalat rufe dar si uscatoare pentru rufe, combine frigorifice, modele side by side, frigidere simple, lazi frigorifice si congelatoare, incorporabile, masini de spalat vase, aragazuri, hote si cuptoare cu microunde, aparate de incalzire si climatizare. Pe absolut toate le vedeti AICI.

Masina de spalat rufe Samsung

Reducerea cea mai mare pe care am zarit-o printre miile de oferte de la eMAG, pentru categoria de electrocasnice mari si alte produse, este pentru o masina de spalat rufe produsa de Samsung. Masina are functia EcoBubble, capacitate de incarcare de 8kg si 1200 rpm forta de centrifugare. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Electrocasnice mici

Paradoxul de pe site-ul eMAG face ca electrocasnicele mici sa aiba reduceri tot mai mari. Printre cele vizate de discounturile promotiei de lichidare de stocuri sunt aspiratoarele fara sac, dar si cele cu sac si cele verticale, cu spalare si multifunctionale, fiare si statii de calcat dar si espressoare, storcatoare, blendere si tocatoare, roboti de bucatarie, mixere, articole pentru mic dejun si alte aparate pentru gatit. Lista e complexa si lunga si o puteti vedea accesand URMATORUL LINK.

Espressor DeLonghi

Din toata marea de produse electrocasnice mici pe care le-am studiat pentru voi si pentru a documenta acest articol, ne-a impresionat cel mai mult oferta si reducerea eMAG pentru espressorul manual DeLonghi care e dotat cu dispozitiv de spumare, sistem cappuccino, lucreaza sub presiune de 15bar, are rezervor de 1l si functie de oprire automata. Oferta completa include un discount rar intalnit de 51%. Puteti sa va convingeti si voi de oferta accesand URMATORUL LINK.

Mobila si Casa – eMAG

Categoria Mobila si casa include o lista lunga de produse, majoritatea ieftinite cu peste 50%. Fie ca vorbim de articole pentru bucatarie, servirea mesei, mobilier de birou sau de casa, saltele, perne si pilote, lenjerii de pat, paturi, halate, mese de calcat si uscatoare de rufe, seturi de curatenie, mopuri si galeti, detergenti si produse intretinere casa, covoare si decoratiuni dar si mobilier si accesorii gradina, pe toate le gasiti listate AICI.

eMAG – Ingrijire persoanala, parfumuri si cosmetice

Se apropie zilele de 1 si 8 martie, zile perfecte pentru a face un cadou cuiva sau pentru a va face un cadou. Noi va recomandam sa comandati de pe acum de la eMAG si sa profitati de preturile foarte bune pe care cel mai mare retailer online din Romania le are pentru epilatoare, aparate de tuns si ras, placi, perii, ondulatoare si uscatoare de par, parfumuri atat pentru femei cat si pentru barbati, produse de ingrijire dentara, produse de ingrijirea tenului si a fetei, produse de machiaj si unghii, dar si de igiena si ingrijirea corpului si mai ales articole de sanatate si wellness si ingrijirea parului si hairstyling. Pe toate le puteti consulta AICI.

Carti, jucarii si articole pentru copii de la eMAG

Toti stim cat de greu este sa cresti un copil si mai ales cat de costisitor e. Tocmai de asta eMAG le vine in ajutor tuturor parintilor din Romania cu preturi bune pentru o multime de produse destinate in special bebelusilor si celor mici, dar si celor mai mari. Vorbim despre produse de uz zilnic precum scutecele si cosmeticele pentru copii, hrana si accesorii de hranire, scaune auto si carucioare, articole pentru camera copilului dar si de sanatate si monitorizare, jucarii pentru bebelusi si seturi de constructii pentru cei mai mari putin, dar si jocuri de societate si puzzle pentru dezvoltare armonioasa, papusi, plusuri si masinute, jucarii creative si carti. Pe toate le gasiti cu reduceri de 50% accesand URMATORUL LINK.

Bricolaj si Petshop

In curand vine primavara si o sa avem nevoie de multe produse si articole necesare atat in casa cat si mai ales in jurul casei. Va recomandam articolele de la eMAG pentru gradinarit, unelte electrice, echipamente electrice si scule, articole sanitare, de iluminat si electrice, dar si cele de hrana petshop si accesorii petshop. Ofertele eMAG sunt vizate de reduceri mari in cadrul promotiei Stock Busters si le puteti vedea AICI.

Fashion si sport

Incheiem prezentarea ofertelor de la eMAG cu cateva articole excelente de imbracaminte dar si accesorii. eMAG are in oferta sa aflata la lichidare de stoc o multime de ceasuri, genti si accesorii la reducere atat pentru femei cat si pentru barbati, imbracaminte si incaltaminte de cea mai buna calitate de la eMAG atat pentru femei cat si pentru barbati, imbracaminte si incaltaminte sport, dar si pentru copii, trolere, rucsacuri si genti, produse de nutritie sportiva, fitness, sporturi de exterior dar si de interior. Oferta completa o gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
null