MENIU

eMAG – Sarbatoare fulger pe site-ul magazinului – Ziua cumparaturilor online aduce 50% discount

eMAG – Ziua cumparaturilor online este o sarbatoare ce aduce brusc pe site-ul celui mai mare retailer online din Romania reduceri de 50% pentru o multime de produse, dar si carduri cadou cu 10% din contravaloarea cumparaturilor.

eMAG – Ziua cumparaturilor online – Toate ofertele pot fi gasite AICI.

eMAG – Ziua cumparaturilor online este o sarbatoare ce aduce o promotie fulger la eMAG. Reducerile ajung pana la 50% dar primiti si un card cadou cu 10% din valoarea cumparaturilor pe care le-ati facut, bani pe care ii puteti folosi pentru o alta achizitie. Va prezentam si noi, mai jos, principalele categorii de produse ce sunt vizate de marile reduceri de la eMAG.

eMAG – Telefoane, tablete si gadgeturi

Dupa ce am aruncat o privire peste ofertele cu reduceri de la eMAG, va putem spune ca telefoanele mobile dar si tabletele inregistreaza discounturi ce nu depasesc in medie 20%, insa sunt foarte avantajoase daca va ganditi ca primiti si un card cadou cu 10% din suma totala de care faceti cumparaturi. Asadar, daca intentionati sa cumparati un telefon mobil ceva mai scump, de ultima generatie, acum este momentul ideal sa o faceti. In plus, exista in oferta o multime de smartwatch-uri, bratari fitness, huse si folii de telefoane sau acumulatori esxterni ce au reduceri ce ating pragul de 50%. Toate ofertele din aceasta categorie pot fi gasite AICI.

eMAG – Laptopuri, IT, birotica si papetarie

Trecem la urmatoarea categorie ce inregistreaza discounturi ceva mai mari in carul promotiei de o zi de la eMAG, ziua cumparaturilor online. Laptopurile sunt vizate de reduceri foarte mari, branduri puternice precum Apple, Asus, Lenovo sau Dell beneficiaza de multe reduceri. In plus, gasiti oferte foarte bune si pentru accesorii de laptop, ghiozdane, dar si configuratii puternice dekstop PC, monitoare, software, componente si periferice PC si cateva accesorii si chiar jocuri. Toate ofertele sunt AICI.

eMAG – Televizoare, aparate foto, electronice

Reducerile cele mai mari par sa le aiba televizoarele cu diagonala mica, de la 55 la 80cm. Categoria aceasta insa vizeaza si o multime de gadgeturi de tip home cinema si audio, accesorii pentru televizoare, sisteme audio si nu in ultimul rand o multime de oferte cu reduceri consistente pentru aparate foto compacte dar si DSLR, atat pentru amatori cat si pentru fotografii profesionisti. Consultati ofertele AICI.

eMAG – Electrocasnice

Este probabil printre categoriile cu cele mai mari discounturi din cadrul promotiei Ziua cumparaturilor online de la eMAG. Electrocaniscele au in medie reduceri de 30%, fie ca vorbim de frigidere, combine frigorifice, masini de spalat rufe sau vase ori aragazuri. Nu uitati ca pe langa reducerile afisate de pret mai primiti si un card cadou de cumparaturi online de la eMAG ce include 10% din suma cheltuita de voi. Aceasta suma o puteti reinvesti in alte cumparaturi folositoare de la eMAG. Toate ofertele sunt AICI.

eMAG – Ingrijire personala, parfumuri si cosmetice

Desi in aceasta categorie de produse sunt mai multe oferte pentru doamne decat pentru domni, gasiti si parfumuri pentru barbati la oferta sau aparate de tuns si ras. Totusi, reducerile ce ajungsi la peste 50% sunt disponibile pentru apa de parfum pentru femei, accesorii de machiaj si unghii, epilatoare, produse pentru ingrijirea tenului si a fetei si aparate medicale si wellness. Consultati lista ofertelor AICI.

eMAG – Mobilier casa si carti

Daca tocmai a venit vremea foarte calda, este momentul ideal sa profitati de reducerile de ziua cumparaturilor online de la eMAG si sa achizitionati mobilier si accesorii de gradina cu reduceri de 50% plus un card cadou cu 10% din suma. Aveti o gama diversa de produse, de la balansoar, seturi de mobilier gradina cu fotolii si masa din ratan pentru a rezista la ploaie, sezlonguri, umbrele sau hamace. Tot aceasta categorie de produse la reducere include si o serie de componente de mobilier de casa, birouri, lenjerii de pat, paturi, halate, saltele, perne, articole pentru bucatarie si servirea mesei dar si covoare, decoratiuni si produse pentru curatenie. Toate pot fi gasite AICI.

eMAG – Jucarii si articole pentru copii

Cele mai bune oferte pe care le gasiti la aceasta categorie de produse de la eMAG sunt pentru scaunele auto pentru cei mici, care sunt obligatorii, insa reduceri semnificative au si articolele ce vizeaza sanatatea si monitorizarea copilului, hrana si accesorii pentru hranirea micutilor, scutece si cosmetice copii. Desigur, sunt disponibile si o multime de jucarii pentru copii, in functie de varsta. Toate articolele pot fi vazute AICI.

eMAG – Auto, bricolaj si petshop

A venit vremea sa schimbati cauciucurile de iarna cu cele de vara, iar ofertele de la eMAG sunt foarte bune. In plus, daca in perioada calda intentionati sa calatoriti ceva mai mult, acum e momentul sa achizitionati navigatii gps sau alte electronice auto care sa va faca drumul mai placut. Pe langa aceste oferte, aceasta categorie mai include si unelte de gradinariti sau electrice, produse sanitare, de iluminat si electrice dar si hrana pentru diferite animale de companie. Vedeti ofertele AICI.

eMAG – Fashion si Sport

Ultima categorie de produse vizata de reducerile celor de la eMAG este cea de Fashion si sport care include ceasuri, genti si accesorii dama, dar si pentru barbati, imbracaminte si incaltaminte de sezon pentru ambele sexe si imbracaminte si incaltaminte special destinata activitatilor sportive. In plus, gasiti si cateva modele de biciclete ce au reduceri importante. Ofertele sunt AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag ziua cumparaturilor online